Problém se zvukem ve hře (*VYŘEŠENO*)

Zdravím,
mám problém se zvukem ve hře Dawn of War 2 a Burnout Paradise. Problém je v tom že zvuk hraje pouze z reproduktorů z notebooku a to i přes to že jsou zapojené bedýnky/ sluchátka. Před zapnutím i po vypnutí hry vše normálně hraje do zapojených bedýnek/sluchátek....poté zapnu hru. Rozjede se
ukázka... zatim všechno hraje správně jak má do zapojeného zvukového zařízení. Pak do ukázky vyskočí okénko o mém přihlášení do služby windows LIVE a udělá to zvuk. Tenhle zvuk už ale jde do reproduktorů z počítače a pak celá hra hraje pouze z reproduktorů z počítače a nejde s tím nic dělat. Bedýnky/ sluchátka sou stále zapojená a teoreticky by tedy měla hrát... jako vždy.. počítač ale všechna zvuková zařízení až na PC reproduktory jakoby ignoruje a hraje pouze z nich. Zkoušel sem vypnout zvuky u služby Windows LIVE, ale i když jsou vypnuté tak že zvuk přepne do notebookových reproduktorů. I když je hra stáhnutá do lišty, tak ostatní zvuková zařízení nefungují.
U hry Burnout Paradise také ze začátku hraje všechno dobře, ale pak se začne připojovat do online služby a najednou se všechen zvuk zase přepne do notebookových reproduktorů.

Mám Windows 7 Home Premium.
Ovladače zvukové karty by měly být aktuální.

Doufám, že mi poradíte, opravdu nevím, co s tím. Děkuji .)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a ve hře neexistuje nějaká volba zvuku, zvukového zařízení? systém Windows Live máš aktualizovaný?

bavíme se o legálních hrách, nebo crackovaných, kde by crack také mohl hrát problém?

Obrázek uživatele BlackBunny

Hry jsou legánlí, originální a necrackované.

Tak jsem se chvíli přehrabával ve windows live a akorád to tam bylo špatně nastavené... omlouvám se, že jsem obtěžoval, ale opravdu jsem nevěděl co s tím a tohle nastavení jsem ze začátku vůbec nenašel.

problém vyřešen.. díky .)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

není zač, jsem rád, že se našel taky někdo s legálními hrami :))