PRoblém s vietcongem! POMOC PLS!

Dobrý den,
mám menší problém s nejlepší hrou na světě - vietcongem.
Naistaloval jsem ho na svuj novy komp s Vistou.... nefunguje! Přitom na Xp to frčelo v poho. Hned vysvětlím problém: Spustím hru a objeví se mi klasická tabulka s parametry jako rozlišení atd. Takže spustím hru a objeví se černá obrazovka jako při normálním spouštění hry... někdy se dokonce obějví i loading bar, ae asi za 2 sekundy vše spadne hra nikde a všechno vypadá jako bych teď usednul k počítači... prostě plocha a nic víc. Měl jsem tento problém i u MAfie ae tam jsem jenom nastavil kompaktibilitu s XP pack 2 nebo co to bylo a od té doby to frčí normálně. U vietconga ne! Co mám dělat? Rposím o pomoc a předem děkuji za odpověď která vyřeší má trable! Díky!

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
řešilo se to už zde :
http://www.pcporadenstvi.cz/node/8643

je potřeba si stáhnout Vista klient..

Obrázek uživatele kryspin10

Já vám děkuji za ochotu,ale ten link na fóru na který jste mě odkázal je bohužel nefunkční.

Obrázek uživatele Honza
Obrázek uživatele kryspin10

Omlouvám se vám že píši takhle pozdě odpověď, ale nějakou dobu jsem bylo odříznut od internetu. Vyzkouším a napíšu jak to funguje. Velice Vám děkuji, teď už jen aby to fungovalo. PS: Je to v angličtině...existuje na to nějaký návod?

Obrázek uživatele kryspin10

Už jsem se radoval, ale bohužel mám stále problémy....
Popis: Stáhnu, extrahuju, otevřu novou složku, nastavim ve vlastnostech spustit jako správce, zapnu VCStrater, on stáhne nejnovější updaty, před všemi soubory kromě obrázků se objeví _old_646_(tady je název), takže to vypadá takhle:
_old_646_VCStarter
_old_646_UniUpdate.dll
_old_646_readme
+ obrázky guide, textfilter0 a textfilter1 ( bez předpony _old_646_ )
Dále pak tedy spustím aplikaci _old_646_VCStrater a objeví se mi chyba Která hlásí: aplikace nemohla být spuštěna, protože součást UniUpdate.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace.
Zkusil jsem to co mi chybové hlášení radilo- bez úspěchu, takže jsem na nule a nevim o dál. Nemohl byste mi prosím ještě nějak pomoct? Nevíte jak na to? Předem díky.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.