Problém s Crysis Warhead (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den,
včera jsem nainstaloval nový 24" LCD, nativní rozlišení 1920x1080 a ve všech hrách jsem nastavil toto rozlišení (FarCry, Crysis,CoD2...atd)Pak přišla na řadu C.Warhead a po odkliknutí tohoto rozlišení hra spadla a od té doby již nejde spustit.Okamžitě po spuštění se objeví na okamžik černá obrazovka a hra spadne zpátky do Windows (XP SP2).Ostatní hry běží v pohodě.Nevíte co je špatně, popř. co s tím ? (Tedy kromě přeinstalování hry-to se mi moc nechce kvůli potřebě deautorizace - toto PC není připojené na internet.

Obrázek uživatele borisss

neni som nejaky dobri znalec v hrach ale mam taky dojem ze kvoli tomu internetu ti to nejde skus ho pripojit na net a mozno pojde tiez mi totok robila jedna hra a dal som pocitac na net a uz mi to slo stiahlo si to volake ovladace ci coto

Obrázek uživatele rezn

Dík za snahu, ale v tom to asi nebude.Problém je v tom, že jsem si přímo ve hře (tedy C.Warhead) nastavil v nastavení systém/grafika asi špatné rozlišení monitoru,hra spadla a teď se do ní nemůžu dostat abych to napravil. To za mně asi internet nespraví. Spíš mě šlo o to, zda to nejde nějak zeditovat zvenku, tedy z prostředí Windows v C/Programfiles/EA/C.Warhead ??

Obrázek uživatele Honza

Dobrý večer,
přeinstalace by problém vyřešila. Takhle mě hned napadla jedna věc, a to, obnovit systém do doby, kdy nebyla hra nainstalována a znovu ji nainstalovat...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

zpíš se koukni, nekde ve složce hry bdue "setup" nebo "config" texťáky, ty smaž a při spuštění ti hra najede v nenastavené podobě jako po instalaci a vše nastavíš znovu..

Obrázek uživatele rezn

Je to vyřešené, hra se po instalaci ukládá na dvě místa , jednak do složky EA v Program files-tam jsem soubor cfg původně marně hledal.Pak mě napadlo podívat se do složky C/dokumenty/my games/CrysisWarhead....a tm to bylo - kromě save game tam byl soubor cfg, který jde editovat ve Worldu - v něm jsem našel nastavení rozlišení - a bylo to přesně naopak výška 1920 a šířka 1080 - stačilo to přehodit , uložit a hra už jede :))