Problém s Avatarem

Na zkoušku jsem sistáhl demo Avatar. Je možný aby mi hra odrovnala notebook, konkrétně základovku a grafiku ? Nebo to byl vir ?

Obrázek uživatele TheALuminium

Jak myslíte odrovnala, co se s tím stalo?

Obrázek uživatele somalsko66

P.S.: Problém byl, že mi po tom demu Avatara se nechcel zapnout NB.
V servisu museli tyto komponenty vyměnit.

Obrázek uživatele TheALuminium

A to jste ho jenom stáhnul, nebo i instaloval ?

Obrázek uživatele tatik

Otázka je, z jakého zdroje jste program stahoval.
Existují viry, které jsou destruktivní a mohou zničit nebo poškodit hardware. S vývojem technologií se tyto viry vytrácí, resp. ztrácí na účinnosti.
Osobně pochybuji, že na na vině Vašich problémů bude havěť.

Obrázek uživatele somalsko66
[39164] takže ?

Demo jsem stahoval z gamershell.com. Pokud tedy pochybujete, že můj problém spůsobila havěť, tedy na vině byla příliš náročná hra ?

Obrázek uživatele tatik

Náročná hra - ano i ne
Je možné, že mohlo dojít k přehřátí komponent a jejímu poškození. Podotýkám, že mohlo dojít. Na druhou stranu to mohla být shoda náhod.

Obrázek uživatele TheALuminium

Přečtěte si prosím pořádně můj poslední příspěvek. Jinak se nehneme z místa.

Obrázek uživatele somalsko66

Demo jse stáhnul, nainstaloval a zapnul. Hra se mi načetla, fungovala asi půl minuty. Pak mi monitor začal hrát všema barvama. NB jsem musel vypnout a když jsem ho chtěl zapnout, už to nešlo.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nevím, jak je Avatar náročný, avšak je to novější hra, takže bude.. o jaký se jedná NTB? jiné náročné hry na něm šlapaly? s teplotama problém nebyl?
toto je příklad problému s grafikou následkem jejího přehřátí, což mohlo vést k poškození, avšak to je problém výrobce (pokud jsi neměl ucpané otvory nebo chladič plný prachu)..

Obrázek uživatele harryharry

Avatar není nikterak náročná hra. Podobná věc se mi asi před rokem (taky jsem to řešil zde na fóru) stala při hraní... teď si nemohu vzpomonout, myslím že to byl crysis nebo far cry 2... bylo to v obvzláště složité pasáži a nevydržela grafická karta - v servisu mi řekli, že je totálně odepsaná. Došlo k nějakému zkratu - monitor začal zářit zeleně a objevovaly se na něm znaky pomalu jak Matrixu ( xD ) pochybuju, že by za to mohla přímo hra, ale možná v kombinaci vysoká zátěž + vadný HW.....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.