PC HRY

čus lidi, prostě kdokoli kdo tu ste, určitě většina z vás paří nějakou hru no né?? poďte se podělit se mnou a s ostatními, jakou máte nejoblíbenější hru?? co se vám na ní líbí?? preferujete hratelnost či grafiku?? co si myslíte o nejnovějších hrách?? pochlubte se!

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[15457] PC HRY

pokud jde o mě, tak já nemam nijak vyhraněno, hraju skoro všechny auta, strategie, a i střílečky občas, prefeuju hratelnost, hry který maj víc detajlů hraju na 640x480x32 a nijak mi to nevadí, už 6 let hraju Heroes 3, kerej mě taky dost baví, i když grafika neni 3D, vůbec neni špatná. pokud bych třeba vzal moje oblíbení NFS a spojil ho z humusem Pro Street, chce se mi brečet :-( tak mizerný NFS sem ještě neviděl, hloupý okruhy , žádná ilegalita, todle neni závodní hra, to je závodní simulátor s tuningem, ani nemá pořádnou fyziku na to aby to byl dobrej závodní simulátor, jsou lepší i když ne na PC, například Gran Turismo 4 nemá s fyzikálnim modelem přemožitele.

Obrázek uživatele Jiří Molnár
[15458] PC HRY

Docela dobré téma.
Co se týče mého vztahu k hrám, tak možná trochu některé překvapím. V 15letech jsem si řekl, že dohraji HL2 (Half-life 2) do úplného konce a tím uzavřu svou herní kapitolu. A také jsem to tak udělal. Skutečně jsem hru dohrál a tři roky jsem žádnou hru nepustil. Pak však se mi naskytla možnost zřídit si doma malou síť, takže CS či RA2 (counter strike a red alert 2) se staly takovým "odreagovacím činidlem". V současné době si občas trochu zahraju, ale právě už jen takovéto síťové hry, protože nic jiného už nestíhám. Vnímám hry jako ztrátu času, ale už ne jako přítěž. Když se skutečně nic nepřežene, beru hru jako hru.
Co na hrách neuznávám je pojem "profesionální progaming". Tyhle lidi skutečně neuznávám a nikdy uznávat nebudu.

Jinak sportovní hry mě nikdy moc nenadchly. Jako malého mě bavily, ale v současné době to jsou spíš 3D akce a hlavně strategie.

BTW: teda ty píšeš, to je síla! Přečti si to někdy po sobě ... :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[15459] PC HRY

jak píšu?? mam to bez překlepů, výjimečně :)) jinak, do tebe bych to zrovna neřek, Jome, že paříš CSko, ale pokud de o CS, tak já to radši naživo, radši airsoft, s myší netrefim stodolu :)).. jo a co si myslíš o NFS PS?

Obrázek uživatele TheALuminium
[15460] PC HRY

Co se týče mě, tak to bude trochu delší :)) ....
Počítačové hry jsou nedílnou součástí mého života, už ve 4 letech jsem plácal do klávesnice a pařil staré DOSácké hry. V trochu pozdějším věku jsem se dostal k Aladinovi, Stunts, či DOOMovi nebo Duke Nukem 3D apod. až k Tomb Raider , NFS 3 Hot Pursuit , Age of Empires, Diablo a jiným 3D hrám. Mojí nejoblíbenější hrou tohoto věku byla nejspíš strategie EARTH 2140, které mě velmi zaujala a hrál jsem jí velmi často. Poté taky Half-Life a NFS. Později s nárůstem výkonu u PC a s nárůstem požadavků přišly hry jako NFS Underground, Half Life 2, Vietcong a jiné. Tyto všechny tituly jsem dohrál a především mě velmi zaujaly NFS u kterých jsem "bohužel" proseděl spoustu času. Později vyšly Underground 2, Most Wanted a já začal hrát NFS profesionálně až jsem v Carbonech vyhrál na poháru středních a základních škol 3. místo v Čr a Sr. Hrál jsem též CSko, ale ne tolik. Další oblíbené tituly byly například Call of Duty 1 a 2 a nyní i 4 ... Age of Empires 3, Splinter Cell a hlavně hra World of Warcraft. Dřívější strategické tituly od Blizzardu jsem hrál též, ale tato on-lineová hra mě přímo pohltila, protože to bylo něco úplně jiného. Bohužel mi to hodně žralo čas a i můj osobní život, takže jsem to omezil a dobře jsem udělal, občas si ještě zahraji ... za hru roku považuji Crysis, která je jak po grafické tak po hratelné stránce takřka perfektní. Většinou jsem vždy dával na hru podle toho jak mě baví ane podle toho jak je na tom graficky, ale stejně jsem vždy vylepšoval PC abych z toho dostal co nejlepší grafický zážitek :-) ... co se týče mého pohledu na NFS Pro Street, tak je velmi negativní. EA se snažilo udělat simulátor, který nezvládlo. Orientace v samotném menu je špatná, taktéž i unění auta. Zde není tunění jen o kráse vozu nebo výkonu, ale i o Vašem nastavení přesných hodnot a pokud někdo nedělá do aut, tak mu to bude nejspíš k ničemu. EA se ubralo úplně jiným směrem z čehož nám ale NFS zaniká. Doufejme, že příští titul NFS, nebude tak jiný než předešlé tituly :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[15461] PC HRY

já osobně cem z crysis viděl pouze fotky, ale po grafické stránce mě velice zaujala, i kdž je náročná na HW a na mym PC si neškrtne, ale já u her preferuju hratelnost takže mi nevadí hrát na low-detajly s 4FPS, už sem si na to zvyknul, a když ta hra de spustit, tak jí hraju, ale ne NFS PS, protože to je úpadek NFS, škoda, na to co vývojáři hlásali je to teda hrůza. ale až bduu mít novou grafiku, tak zas budu moct hrát auta, kerý jsem ještě nedohrál... :))


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.