NFS:u2 (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den

Mám takovej problém nedávno jsem si opět chtěl zahrát NFS underground2, ale po chvilce se mi celé PC totálně zamrzlo. Zamrznutí bylo asi tak 2 - 5 minut po zapnutí hry. Zkoušel jsem to i přeinstalovat zkusit jiný CD, ale nic nepomohlo. Tak jsem zkusil teplotu grafárny a ejhle asi po minutě mi teplota vzrostla klidně o 30°C tedy nějakých 85, ale přitom u ostatních her tuto hranici nepřekročím.

Děkuji předem za případné rady

S pozdravem

PS: grafická karta 6600GT.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a ty ostatní hry jsou co zač? 6600 je poměrně staré železo, NFSU2 už je náročnější hra..

pročisti si chladiče v PC a celkově PC..

Obrázek uživatele Bizzy

Tak třeba rozchodil jsem i Most wanted i CoD4 a fachá to v pohodě jenom u téhle hry se mi to nějak přehřívá, ale zkusím.

Obrázek uživatele Bizzy

Jinak jsem zapoměl dodat, že HDDje nedávno sformátované a okna přeinstalovaná a i celou bednu jsem vyluksoval. Opravdu nevím čím by to mohlo bejt. Něco tam bude vadit s tou hrou možná.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

grafika se velmi těžko bude přehřívat vlivem hry - pokud je něco graficky náročné, grafika musí pracovat a to ji ohřívá.. je ale nesmysl, aby něco, ještě k tomu méně náročného ohřálo grafiku víc, než náročnější hra, kte grafika také jede na 100%.. jedině, že by měco například nedovolilo v případě vyšších teplot v NFSU2 zvýšit otáčky ventilátoru, ale to se mi zdá mpoměrně hodně divné..

případně nějaké chyba ve hře.. je to originálka? zkus ji přeinstalovat..

Obrázek uživatele Bizzy

není to origoška, ale zkoušel jsem to z několika cd i od kámoše prostě nic. No uvidím, ale co se dá dělat trochu na to kouknu, kdyžtak dám vědět.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Říkals, že jsi formátoval Windows - máš tam teď stejnou verzi jako předtím, kde ti NFS šly?

Obrázek uživatele Bizzy

jj mám.

Obrázek uživatele Bizzy

Tak už vím nějak se mi zes*al větrák na grafárně, tak proto se mi tak přehříval, ale nechápu proč to nědělalo u náročnějších her. Mám ale štěstí. Já jsem věděl proč si mám vyrobit na boku ještě jeden větrák. Ten mi to jakštakš uchladil. Muhehe :-D:-D

EDIT by Mozek: Pozor na slovník.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Takže to už funguje? Můžu zamknout?

Obrázek uživatele Bizzy

jj můžeš