Hry od EA games a Eletronics Arts

Dobrý den mám problém s hrami od výše uvedených společností hry my dělají tohle :
Když normálně hraji tak mi myš a klávesnice lagují tzn. zmáčknu W a pohnu myší a postava nehorázně dlouho běží a pak se teprve pohne jako myš ale když hýbám jen myší tak to nedělá a to samé u klávesnice už si opravdu nevím rady děkuji za rychlou a stručnou odpověd.:( moje myš je :Logitech RX1000 a klávesnice ACER nevím jestli je to správně ale je to KU-0355

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jen taková poznámečka - EA=Electronic Arts, ale kdo by to řekl ;)

předně mě zajímá jaký máš hardware a u jakých her (nebo všech?) od EA to dělá a u jakých třeba ne.. jaké hry ti fungují normálně?

mě kdysi něco podobného dělala poškozená grafika.. celkově dělala kraviny ale postupem času začala způsobovat i takovéhle lagy, jednalo se ale o velmi nevýkonnou grafiku.. možná to byla jen náhoda :D

Obrázek uživatele salvanoki

Heh pardon nedošlo mi to ehm :D Moje sestava trochu starší ale ještě ujde
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4800+
Ram 2.0 GB
GeForce 9300 GE
a dělají mi to všechny hry ale jen od EA ostatní ne.....
Hlavně mne to štve u her Battlefield bad company 2 a Mirrors Edge
hlavně u té druhé hry je to velmi důležité jednou jsem vyčistil registry a dva dny bylo vše OK a pak už to ani čištěním nešlo......

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

BF BC2 rozchodíš na GF9300???? :D to se mi nezdá čeče.. já nevím jak je ta hra náročná.. ale možná bych to přisuzoval tomu.. já měl právě HD3650 a to je fakt pomalá grafika..

kde by mohl být problém ti nepovim, páč to bude asi stjená náhoda jako umě.. pokud pomohlo vyčištění registrů, tak tam ale bude SW bordel.. zkoušel jsi nejnovější ovladače grafiky?

Obrázek uživatele salvanoki

Jo zkoušel sem nejnovější ovladače grafiky všechno ale nejde to jo a rozchodím i
GTA 4 v poho na nízké bez sekání :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

a co třeba absolutně nenáročné hry od EA.. taky se kraví?

Obrázek uživatele salvanoki

Pardon ale nedal by jste mi příklad nevím co si pod tím mám představit.....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

třeba NFS Hot Pursuit 2.. to stahneš za pár minut, zkus to co to udělá..

Obrázek uživatele salvanoki

No myslím že to by vadit nemělo jelikož se mi jedná hlavně o FPS střílečky jelikož když použiji jen myš nebo jen klávesnici tak to je v pořádku ale když použiji myš+klávesnici tak to skoro nelze hrát.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

aha! to je pro mě nový poznatek.. myš i klávesnice najednou.. to vypadá na.. nevím..

zapni si správce úloh na kartě výkon a sválně koukej, co se bude dít s křivkou, když začneš používat myš i klávesku najednou.. a pak koukni do procesů a vystopuj, kterej z nich způsobuje extrémní zatížení - jesi to bude hra..

Obrázek uživatele salvanoki

Dobře zkusím to a ještě tento problém se objevil s tím že jsem do pc natáhl trojáka pak ho pomocí antiviru odstranil pak jsem ještě jednou projel PC antivirem ale od té doby je můj PC náchylný na zamrzávání a k tomu že když nijakou hru dam do lišti nebo zmáčknu ctrl alt delete tak mi počítač (zkolabuje) a jediné co jde je se přihlásit odhlásit (vypnout ho nelze) a jedině pak vypnout a zapnout (natvrdo vytáhnout z elektřiny)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

hmm, tady je možné poškození tím odstraněním, nebo ještě tím trojákem.. možností je zkusit opravit systém a přeinstalovat ovladače ale asi bude snadnější formát disku a přeinstalování OS..

Obrázek uživatele salvanoki

no a vtom je ten problém já OS přeinstalovat nemůžu nemam DVD od windows vista
no mam staré XP ale jestli by jste mi se vším nebo aspon částí jak nato pomohl tak bych to snad mohl dokázat...
jo a ještě mam problém že mi vynechává a blbne klávesnice samotná a to když píšu ehm to není výmluva (i když se mi zdá dobrá):D ale nelze mi ručně dělat háčky čárky u slov kde není u číselné klávesnice

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já bych to viděl an ten reinstall, pokud to všecko začlo s tím trojákem tak je tam dost solidní bordel.. byl to dobrej trojáček, autor byměl být o svém úspěchu informován.. :D v poslední době jsou už i hackeři líní psát viry které orpavdu znepříjemní život :D

to DVD od Visty si můžeš půjčit od kohokoliv kdo ho má a použít svůj kód..

na ty XP máme parádní návod zde na stránkách.. http://www.pcporadenstvi.cz/pruvodce-instalaci-windows-xp

Obrázek uživatele salvanoki

To je právě to nikdo známý nemá visty ale XPčka :D takže to bude jednotný krok a hlevně XP nežerou tolik jako visty děkuji za návod vyzkouším a když to nedej bože po--ru tak mam naštěstí strýčka který tomu trochu rozumí (bydlí daleko)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.