Hraní WoT a následné padání do temna [*!VYŘEŠENO!*]

Zdravím vás, mám tu takovej problém se hrou WoT. Když ji zputím tam si můžu zahrát tak 1-2 bitvy a u prostřed druhé bitvi mi naskočí černá obrazovka a v liště se oběví okénko s nápisem. Předpokládá že bude neco s ovladači krafiky. ale Jsem Lajk
---> Screen situace :
a po údajném obnovení ovladače obraz zustane černý a aplikace se dá vypnout pouze ALT + F4.
Prosím o rada. nedá se to vydržet.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Co máš za grafickou kartu? Aktualizuj její ovladač v první řadě: odinstalovat starý, restartovat, nainstalovat nový, restartovat, hrát

Obrázek uživatele mumla


Nemám silnou grafiku. A poprosil bych pokuď by jste si na mě udělal víc času.
navod jak odstranit ovladače a reinstalovat ovladače. a nějakej odkaz na G.ovladač díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Jen pro upřesnění, jsme poradna, nikoliv servis, my zadarmo radíme, ale neprovádíme. To jest dobrovollný nadstandard.
Takže se jedná o notebook, čili reinstalace ovladače ani nebude třeba. Kdy byl notebook naposled čištěn od prachu? Předpokládám, že se přehřeje a vypne. Je potřeba to rozebrat a vyčistit hlavně chladič, vyfoukání nepomůže. Pokud to neumíš, jakože předpokládám neumíš, budeš se muset obrátit na servis, případně zručné kamarády, případně se dostavit za námi osobně.
Jiné náročnější aplikace/hry na tom provozuješ?

Obrázek uživatele mumla

Naposled jsem ho čistil asi před dvěma týdny. Jinak občasné hraní jinéch her jako například GTA SA, WoW, CS 1.6 nevím jestle mezi náročné aplikace zařadit skype, ale budiž.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Aha. A nepřehřívá se? Z chladiče nefouká nějak šíleně horký vzduch?
Skype náročný není, ale pokud dáš WoW na plné detaily, mělo by WoT porazit. Ve WoW ti tedy nikdy nic nepadá? Ověř to pro jistotu.
Jinak se vrátíme k ovladačům. Otevřeš si Spráce zařízení, a v grafických adaptérech klikneš na tvou grafiku pravým -> odinstalovat -> zaškrtneš položku "odinstalovat software", ono tě to provede, restartuješ, a nahodíš nový ovladač.. https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamil... zde vybereš tvůj OS a stáhneš aktuální ovladač (předtím než starý odinstaluješ).

Obrázek uživatele mumla

Ten Vzduch jen když naněm hraju příliš dlouho nebo je dlouho zapnutý tak fouká z chladiče horký vzduch. Jinak se mi zatim nestalo že by se při hraní svévolně restartoval. Ve WoW mi nic nepadá jen ve WoT se to ukázalo.

Obrázek uživatele mumla

Díky za radu moc. Určitě se případně obrátím na tuto poradnu,kdybych měl další problémy. Dneska už si vesele hraji.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.