GTA IV (*VYŘEŠENO*)

GTA 4 mi jede na nízký detaily celkem parádně, akorat tak maximalne 15 minut, pak se to začne sekat tak hrozně mocně, asi 3 obrázky za minutu, že se to nedá ani vypnout, a nevim proč, přehřívá se mi něco ?? grafarna určo ne ta je studená celkem, to už sem ji dokazal jinak rozpálit, dříve jsem mýval problemy s RAMkou, měl sem tehdy jen 1 GB, dnes uz mám dokoupeno další 1GB, tak mě napadlo jestli neni ta původní 1GB RAMky ňáký šmuklý, jesi by mi nepomohlo koupit ještě ramku a tu úplně původní vyhodit.

Moje sestava je: AMD Athlon 64 X2 4800+, 2,5GHz; 2 GB RAM; GeForce 8600 GT, 512MB; všechno je to narvaný v základní desce ASUS M2N-E SLI/ 2PCIe/ R/ GL, AM2/ 2K, NF550SLI

Obrázek uživatele Honza

Ahoj
tak se koukni na teploty v everestu a hod je nam sem ...

Obrázek uživatele Pexeso.yeyo
[34816] teploty

ahoj,
tak teplota zakladni desky je 52°C; CPU 45°C; Graf procesor 49°C

Obrázek uživatele Peca

To jsou teploty v zátěži?

Ono na GTA4 potřebuješ docela dobrej PC (hlavně CPU) a ty to máš někde u minimálních požadavků.
Máš nejnovější ovladače? Máš patch 1.0.4.?

Přidám tu jeden příspěvek z jiného fóra, který by měl taky trochu vylepšit hratelnost:
Řiď sepodle toho videa

http://www.youtube.com/watch?v=qrAQ2hdoU-M

Než zapneš hru tak dej CTR+ALT+DELETE jdi do "Procesy" najdi GTAIV.exe klikni na to pravý tlačítkem myši najdi "Nastavit prioritu" a tu změň na Realny cas nebo na Vysoke a to ti zvysi cca 10 FPS a pak jestli máš Windows 7 tak ti to zvýší cca 10 FPS taky

A nebo si přetaktuj Procesor

Obrázek uživatele Pexeso.yeyo
[34818] dík

děkuju, zatim sem to teda nezkoušel ale ten config co si stáhnu, to je jenom na windows 7 ? jám mám XP SP3

Obrázek uživatele Pexeso.yeyo

a taky mi tam zustavaj viset zvuky, treba zatroubim a auto neprstane troubit a kdyz znova zatroubim tak se zvuk klaksonu zdvojí a neprestane troubit, auto nekde necham odjedu od nej, a kdyz se k nemu vratim tak zase troubí, nebo se kousne radio a hraje mi i kdyz jsem mimo auto a vic zaseklejch zvuků mývám.. neni to tou RAMkou ? že ten zvuk zustane viset v paměti .. ?

Obrázek uživatele Honza

Jak fungujou ostatní hry ? Mě se ta sestava teda zase tak slabá nezdá...

Obrázek uživatele Pexeso.yeyo

no treba CoD 4 sem hral na vysoký detaily myslim, a hraju GRIDy na skoro nejvyšší, NFS undercover taky v poho, Crysis, MoH Air.. taky v poho na střední až vyšší..

Obrázek uživatele Honza

Hele mě osobně přijda gta 4 přenárokovaná hra.... jak je to převzatý s xboxu, tak to klade naprosto zbytečné požadavky. Každopádně pokud bys vyndal tu ramku, tak si myslim, že se to bude sekat ještě víc.... Ono pokud ti ostatní hry fungují, tak to v ramce nebude.... Ten patch máš ?

Obrázek uživatele Pexeso.yeyo

jojo patch mám a vcera sem to hral uplne dlouho :)) díky nastavení tý priority a ten config sem mel taky pustenej a slapalo to, akorat sem teda nedelal mise jen bordel po meste..

Obrázek uživatele Honza

Takže to šlapalo včera bez problému ?

Obrázek uživatele Pexeso.yeyo

no.. bez problémů, nemel sem pustenej fps měřič :D ale myslim ze tak 14 fps bylo maximum.. ale jinej problem nenastal, hold mam šmejdskej comp, ale díík ty věcičky asi fakt zabraly

Obrázek uživatele petapl
[34826] pc

tak já mám PC amd athlon x2 3800+ 2GB ram nvidia ge force 7600GT 250GB hdd xp home sp3 a GTA IV mi běží bez sekání na min. požadavky. (návod viz. video.)