gran turismo 4

Dobry den, prave jsem dostahoval hru gran turismo 4..extrahoval jsem vsechny stahnute slozky...Vyhodilo mi to tri slozky:granturismo4(obrazek listi a na nem CD, ale to kdyz rozkliknu(pridanim do DAEMON) se mi zobrazi:typ:soubory obrazu...a nikde nejakej instalak..jenom ten nejvetsi ikona co tam je tak na ni je napsano:GT4.VOL..)pak je tam soubor :granturismo4.MDS a sloz¨ka:toxicpatcher..jak mam tuhle hru nainstalovat?_

Obrázek uživatele Jiří Moos

Stahováním her se tato poradna bohužel pro Vás nezabívá. *.mds jsou soubory pro Daemona. Nevím co myslíte tím "obrázek listí a na něm cd".

Obrázek uživatele pupinos

sry..je tam obrazek listu a na nem cd..ale stahnul sem to z cz share..ale kdyz to hodim do daemona tak to maximalne otevru..a v tom granturismo4 jsou dalsi soubory..ale nevim co s tim..

Obrázek uživatele Jiří Moos

Pardon, ale já jsem na tom ještě hůře, než Vy, protože já nevím jaké ty soubory jsou, s jakými příponami atd. Pokud napíšete jaké soubory na CD máte, tak se budu snažit poradit. Z Vašeho prvního příspěvku jsem moudrý nebyl. pokuste se prosím o nějaký uspořádaný výpis ze složky. Děkuji.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.