FIFA

Zdravim, mám notebook Thosiba Satellite L650D, procesor AMD Turion II P520 2x2,3 Ghz, RAM 4GB, GK ATI Mob Radeon HD5650 1GB....mám problém s hrou fifa, nedaří se mi spustit hry FIFA 2015, 2014, 2013, 2012 až ročník 2011 ano. Na srovnatelném notebooku ale jdou. Neříkám že nové ročníky, ale zdá se mi podle parametrů notebooku, že taková Fifa12 by měla určitě jít. Nevíte co by mohlo být špatně??

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[88928] FIFA

Ahoj,

Co to znamená, že nejdou spustit?

Co to dělá/píše když to spouštíš? Odkud to spouštíš (lokální disk/online služba)? Jsou to legální kopie nebo warez?

Co myslíš srovnatelným notebookem?

Obrázek uživatele hrasnak
[88929] FIFA

Většinou vyskočí hláška program fifa.exe přestal pracovat, u té 12 se načte úvodní logo a pak to spadne a nic.., u 13 se neděje po spuštění exe souboru vůbec nic, instalace u všech proběhla dobře, hry jedou na druhém notebooku Asus K52J (podobné hodnoty akorát procesor Intel(R)Core(TM) i3 CPU 2,27GHz, grafika ATI Radeon HD 5470)
-instalace na disku, hry jsou stažené ale fungují na 100% jinde

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[88930] FIFA

Přijde mi, že to bude problém v rozdílném stavu instalací různých ovladačů a jiného podpůrného software na různých počítačích (Catalysty, DirectX, Redistributable, ovladače ostatního hardware, apod...)

Zkoušel jsi i jinou verzi warez instalačky? To často pomůže, protože přijít na důvod, proč zrovna ten který warez na mém stroji nejede, je většinou neřešitelný úkol.

Jinou variantou (samozřejmě doporučovanou, protože krást se nemá :) ) může být i ofiko zakoupení přes Origin (třeba té 2013 až bude kolem Vánoc ve slevě). Tam si ověříš, jestli na to tvůj počítač reálně má nebo ne, protože dostaneš tu nejstabilnější možnou verzi. A pokud nespustíš vůbec nebo jen nehratelně, je jasné, že na to tvůj komp z nějakého důvodu nesplnění min. požadavků prostě nemá (nezapomínej, že např. ten tvůj AMD procesor není to samé co ta i3...)

Obrázek uživatele hrasnak
[88931] FIFA

Ano, jediné co mě napadlo, že může být rozdíl v tom procesoru, ale že by nezvlád ani tu 2012 se mi nějak nezdá, třeba taková Mafie II nebo GTA 5 na nb jdou..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.