CoD 4 Modern Warfare - chybová hláška při spuštění

Čaute, mám problém se spuštěním hry Call of Duty 4 Modern Warfare. Vždycky to napíše It appears that call of duty 4: modern warfare did not quit properly the last time it ran. Do you want to run the game in safe mode? This is recommended for most people. It will change your system settings but not your controls. Jak sem tak pročítal různá fóra, tak sem zjistil že je to asi častý problém, který se ale objevuje při multiplayeru, ale mně to dělá i při single a řešení sem nikde nenašel.
PC je AMD Athlon II X4 3 GHz, 4 GB RAM, GPU ATI Sapphire RADEON 6750, HDD 750 GB WD, zdroj Fortron Black 450 W. OS Win 7 HP

Díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Pokud dáš Ano, měla by hra najet v safmodu a "zahojit se".. To pro příští spuštění nepomůže? Pokud nepomáhá ani reinstall, ani nastavení režimu kompatibility se staršími verzemi Win, jediným řešením je prostě pokaždé mačkat "ne", hra jako taková by měla běžet vpořádku..

Obrázek uživatele CZELLO

právě že když dám ne, tak to napíše, že program přestal pracovat...a když dám ano, tak se hra nespustí. Režim kompatibility taky nepomáhá

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Teď by to předně chtělo smazat konfigurační soubory grafiky (config.cfg/txt, zkus pohledat), asi jsi nastavil něco co se hře nelíbí.. Pokud nepomůže, tak to asi poškodilo hru výce a budeš muset zkusit přeinstalaci.. Tam raději nic nenastavovat a zkusi ji dvakrát spustit v defaultu. Pak něco změnit a jestli furt bude fungovat nebo ne..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.