Assasin´s Creed

Koupil jsem si tuto hru. Už pořád sem jí hrál a dvd se poškrábalo, proto bych si ho rád okopíroval na nové, čisté dvd. Po první zkoušce kopírování se nestala žádná chyba, ale hru z vypáleného dvd nespustím? můžete mi nějak poradit co s tím, popřípadě jak jinak spustit tuhle hru bez dvd? :) Děkuji.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

v tomhle případě by mě crack nijak netížil... nebo vytvořit obraz disku daemonem a mountnout..

Obrázek uživatele czfox

O cracku jsem něco slyšel ale co je to druhé? :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Daemon tools je program, který vytvoří obraz disku i s umístěním souborů na disku (kde opravdu jsou data vypálený) a ten pak dovolí v počítači vložit do virtuální mechaniky, která se chová jako běžná mechanika..

Obrázek uživatele czfox

program sem si zapl, vyrtuální mechanika se vytvořila, vložil jsem origo dvd, ale teď nevím co mám vybrat? musím rozklikávat složku po složce, ale já bych chtel udělat něco, abych mohl to dvd vypálil a fungovalo, nebo aby ta hra šla spustit bez DVD... Jak na to?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

spust daemona, u hodin na něj klikni pravym -> vytvořit obraz disku -> nahoře zvol mechaniku, pak kam chceš soubor uložit a jak ho pojmenovat, a dáš spustit.. a pak řekneš Neru, aby vypálil tento obraz disku.. ale nejsem si jist, zda to ochrana hry neobejde, lepší je buď vytvořit si obraz disku, ten vypálit jako soubor a při každém vložení DVD jej namountovat, tedy otevřít v daemonu.. ale k čemu plýtvat dvdčky.. v tomhle případě nebudu protestovat, když si stáhneš crack nebo miniimage, či jak byla tahle hra ošéfovaná a je to..

Obrázek uživatele czfox

Našel sem samé cracky na AC2 :( budu ještě hledat..

Obrázek uživatele czfox

našel jsem ten crack spustil a že nemam binkw32.dll koukal jsem na net, je to tam dost často, ale z těch rad jsem nepochopil co dělat.. Můžeš mi to vysvělit přesně podle kroků? :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

máš tento soubor najít na internetu, stáhnout a umístit do složky se hrou, do složky, kde je umístěn spouštěcí .exe soubor..
na cracky tu zrovna já odborník nejsem a vzhledem k tomu, že to není tak uplně kkošér řešení,napiš Adamovi Laitovi na email, že tě za ním posílám a on ti rád pomůže to vyřešit..

Obrázek uživatele czfox

Mám další problém. Hraju třeba hodinu všechno v pohodě ale pak na mě zaútočí stráže, a když jich "naberu" fakt dost hra se sekne a neodpovídá. Mám originálku, ale tohle dělá strašně lidem co jsem a netu koukal ale odpověď co s tim jsem nenašel. zkoušel jsem i nejnovější patch a nic...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

možná herní bug.... proč bys jich na sebe tahal tolik..?

Obrázek uživatele czfox

protože při té misi utíkám městem a oni se na mě nabalují.. zabil jsem totiž nějakýho týpka...chvíli to trvá než vylezu na dům a mezi tim mam na sobe tak 2-3 skupinky+ obchuzkáře, pak to zamrzne a konec :( minule jsem skoncil 11m pred cílem.. nastve..

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak je pobíjej :eek:


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.