AgeofMythology

Zdravím , vím že tohle asi neděláte , ale potřebooval bych pomoct s vyhledáním full hry na internetu..

Mám na mysli hru AgeOfMythology , mám špatné CD , není poškorábané nic , ale muj ntb ho prostě neveme , tak bych potřeboval zda by jste mi mohli najít nějakej link na download , hledam sem to , našel se 1 . českou a asi 7 anglickejch stránek s touhle hrou , ale bud tam bylo napsáno full nebo to byli dema , a nebo mi to prostě nešlo spustit..
Hledal sem to celkem dlouho tu hru mám dost rád , dřív sem jí hrál pořád , a ted bych se k ní chtěl vrátit , Ale prostě to nemohu najít , takže bych byl moc rád kdyby jsme mi nějaký ten link poslaly , díky ..:)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Chápu to správně, že máš originálku, která už není instalaceschopná? Taky se mi to s několika hrami stalo. V takovém případě je vcelku nejjistější metoda torrent, ideálně cztorrent, ale rozhodně už princip torrentu ve naprosto ilegální. Ale je to rychlá a pro mě ověřená cesta k cíli a pro daný účel si myslím, že i akceptovatelná. Jinaj AoM supe hra :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj , chápes to správně..
Ale ted sem to hledat přež ten torrent , a všude mě vyjelo jen Age of Mythology : The Golden Gift což neni klasická základní hra ale nějaká jiná a to po mě chce mět tu základní nainstalovanou.

Takže nevim jestli to na netu nikde neni , nebo sem prostě debil :D

Obrázek uživatele sasha.cz

napiš email, pošlu ti to....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.