Zkopírování DVD

Ahoj :) Chtěla jsem se zeptat, jestli jde vypálené DVD zkopírovat do počítače zpátky. Jakože jsem si stáhla filmy -> poté vypálila na DVD -> a poté smazala z počítače. Jak udělám, abych mohla filmy na disku znovu zkopírovat do počítače?? :-)

Obrázek uživatele Jiří Moos

Klikneš pravým tlačítkem na disk v Tento počítač a zvolíš Otevřít. Potom klasicky zkopíruješ všechno z disku kam potřebuješ (doporučoval bych ti vytvořit si novou složku na pevném disku, protože u klasických DVD je souborů potřebných ke spuštění filmu včetně zvuku více)..

Film bude mít stejnou kvalitu a stejnou velikost jako na DVD.

Obrázek uživatele Barborka

Aha :) tak jsem to zkusila a jak jsem dala zkopírovat, tak se mi to udělalo do dvou složek: myyslím, že do Audio_TS a Video_TS a tak se mi to zkopiruje. V jedné slozce nic není a v druhé je ten film tak na 5-6 kousků :( ... Jak to ud+lám, aby se mi to rozjíždelo normálně???

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ty 2 složky je v pořádku, AUDIO je prázdné, to je také v pořádku. V jakém programu to chceš přehrávat? Vyzkoušej AVS dvd player, klepneš na ikonku play a otevře se ti okno, kde vyhledáš uloženou složku VIDEO_TS, myslím, že tu složku VIDEO_TS můžeš přejmenovat na název filmu. Přehrávač má i ikonu eject, když jí vybereš, bude to hledat placku v mechanice.
Adresář AUDIO můžeš smazat a nemusíš jí ani kopírovat.

Obrázek uživatele Jiří Moos

Jestli máš klasické nastavení Windows Media Playeru, tak stačí pravé tlačítko na složku a Přehrát.. Jinak samozřejmě existují další programy, které takovýto film přehrají, dalším z nich je také jednoduchý VLC Player:

http://www.pcporadenstvi.cz/vlc-player


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.