Super-převádění formátu (*VYŘEŠENO*)

Ahoj lidičky, prosím vás, já jsem sice úplně blbej, takže jsem beztak zase něco přehlíd, ale dnes jsem v kámošově časopisu COMPUTER četl článek jak ztahovat z YouTube, psalo se tam o tom, že stažená videa jsou v nějakém "divném" formátu a hned tam byl přidán článek s návodem jak převádět formát v programu s "příznačným názvem SUPER" (jestli má název pokračování tam nebylo). Psalo se tam že je prý zdarma ke stažení, tak jsem nastudoval použití, že si ho doma stáhnu, protože bych něco takového potřeboval. ALE: Hodinu brouzdám po netu ale free Super na převod formátu ne a ne najít. Please help me?

Obrázek uživatele TheALuminium

Hele Jome psal přesně na tohle téma článek, a když se nám brzo podaří rozjet hlavní stránku tak to tam budeš mít :wink: a rozhodně v nějakém normálním video formátu.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[10049] Super

:)) Druhej článek ze dvou kdy jste mě odkázal na hlavní stránku. Hold se budu muset naučit čekat. :)) Dik moc.

Obrázek uživatele TheALuminium

No jo hlavní stránka je nedílnou součástí poradny, bohužel nám spadlo celý jádro redakčního systému a dáváme jiný systém, ale bohužel všechny články co jsme vydali jsou fuč, takže musíme nějak nakompletovat to co nám zbylo, takže si ještě budeš muset chvíli počkat, ale myslím, že ty články za to čekání stojí. A jinak nemáš zač, od toho tady jsme :-)

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak zde máš zmiňovaný článek http://www.pcporadenstvi.cz/jak-stahovat-video-z-youtube