Nepochopitelný problém s videem (*VYŘEŠENO*)

Už asi měsíc mám takový problém,po nějaké době mi všechna videa jak z internetu,nebo dvd filmy hrajou tak,že je úplně černá obrazovka vidím jen takové červené obrysy,zvuk jde normálně,když restartuju počítač vše se vrátí do normálu,dívám se na videa,na filmy a všechno je v pohodě,potom dělám něco jiného třeba jen tak serfuju atd.,po nějaké době spustím nějaký video soubor a zase černo,jsem z toho na prášky.Mám WMP 11 a Power DVD 5.Netýká se to videii třeba z youtubu ty jdou úplně v pohodě celou dobu,žádné černo.Jsem z toho bezradný nevím v čem by mohl být problém,prosím poraďte.

Obrázek uživatele TheALuminium

Možná driver na grafickou kartu a možná i kodeky, ale to jsou 2 specifika, která by se měli spíš vyloučit kvůli tomu časovému rozhraní, ale doporučuje je přeinstalovat, kodeky - K-Lite Codec Pack a na grafiku nejnovější přímo od výrobce tedy pokud máte ati tak www.nvidia.com ...... pak dále možná kontrolovat teplotu grafiky, to by mohla být další důležitá část řešení problému, zatím nevím co dále ....

Obrázek uživatele Honza

Jste schopen nějak specifikovat, dobu, kdy ten problem vznikl co ste s tim dělal instaloval něco nového nebo tak. Jinak souhlasim je tam možný problem s kodeky - např. používáte all in 1 a navíc mate nějake další a to by přesně poukazovalo na deformaci obrazu, kterou tu popisujete, zkuste odinstalovat a přeinstalovat kodeky a ovladače karty jak zde již řekl kolega.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Přeinstaloval jsem kodeky i ovladače grafické karty,ale bohužel problém stále přetrvává :(

Obrázek uživatele Honza

Otazka stále stejná, pamatujete si, kdy a za jakých okolnosti se to stalo instalace nových programu něco protože by možná pomohla obnova systemu. A možná zkuste nainstalovat např. bs player nebo něco jestli je problem stejný jako u ostatních přehráváčů

Obrázek uživatele TheALuminium

A i tu teplotu grafiky zkontrolujte při zátěži ....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

To je právě to Honzo,že to bylo zničeho nic neuvědomuju si,že bych předtím něco instaloval,jen vím že se mi to poprvé stalo,když jsem se chtěl podívat na hokej při mistrovství světa přes tv kartu,to bylo poprvé a od toho dne to pokračuje až doteďka.Ještě bych se chtěl zeptat jak zjistím tu teplotu grafiky :shock: ,kolega mi poradil program everest home,ale tam jsem objevil jen teploty základní desky,CPU a pevného disku.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak zkuste program EVEREST Ultimate, nevim zrovna , že by v Home verzi byli teploty tedy ...

Obrázek uživatele Honza

U ati radeonu pokud ho mate tak doporučuju riva tuner je to sice taktovaci utilita, ale teplotu u ati radeonu zobrazuje a u nvidia nevim :? http://downloads.guru3d.com/ tady odsud ny měl jit stahnout

Obrázek uživatele TheALuminium

Cože? LOL Riva tuner je ale speciálně určený pro nVidie tak proč by to tam nešlo? :)) spíš ATI Tray Tools jsou pro ATIny.

Obrázek uživatele Honza

:shock: jo omlouvam se za mylné informace admin má pravdu, riva je na nvidia a ati tools jsou na atiny oboje by měly ukazovat teplotu

Obrázek uživatele TheALuminium

Správně, takže buďto tyto 2 výborné utilitky, nebo pak ten Everest v Ultimate edici.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Tak problém s videem je pryč jak se zničehonic objevil tak se zničehonic zase vypařil :)) zas mi všechno hraje v pohodě,jen jsem poprvé po dvou a půl letech provedl defragmentaci disku a je všechno v pohodě :cool: ani jsem nestihl změřit tu teplotu grafiky.

Obrázek uživatele Jiří Molnár

Hlavní je, že je problém pryč. Ono skutečně defragmentace dokáže problémy vyřešit ... Já bych také o tom mohl povídat .. :lol:

LOCK