Instalace ovladačů

Dobrý den. Mám takový problém. Z technických důvodů jsem nucen na svém laptopu přeinstalovat operační systám, ale mám panickou hrůzu z instalace ovladačů. U desktopu jsem byl zvyklý instalovat rozhrání pro desku, grafiku, atp....

U notebooku si tím nejsem vůbec jistý...jak to probíhá, co je vše třeba nainstalovat... S laptopem mi nepřišla žádná instalační cd pro ovladače a rozhrání...

Omlouvám se za stupidní dotaz, v oboru jsem laik. Děkuju za každou radu či postřeh.

sEraph

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Jen bych chtěl ještě podotknout, že u desktopu mi s komponentou vžy přišel instalační disk a já se jen obávám, co vše budu muset na laptop instalovat, popřípadě abych na nic nezapomněl. Jsem v tomto oboru úplný benjamín.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Myslíte že by mi s tímto problémem mohl efektivně pomoci
http://www.smarttweak.net/umd/details/ ---> Automatický vyhledáváč ovladačů ?
A pokud vůbec....vyhledává i rozhrání na USB a na ostatní hlouposti co se desky týče a tak dál ?
A zda-li nemáte zkušenost, jestli funguje i na neoriginální verzi WIN 7?

Obrázek uživatele sasha.cz

Ahoj, co to máš za notebook? Jestli budeš obnovovat z oddílu recovery, nainstaluje se vše samo do stavu, když byl ntb nový...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

A pokud řekneš co je to za NTB, obvykle najdeme všechny poteřbné ovladače.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Můj laptop = Dell Studio 1745. Vůbec nevím. Jsem nucen reinstalovat WIN na nový harddisk, protože starý se upekl. Ovšem po reinstalu WIN nevím jak instalace ovladačů probíhá. Jak jsem řekl...odjakživa jsem zvyklý instalovat Drivery z méda přiloženého ke komponentě.

Obrázek uživatele sasha.cz

Tak pokuď budeš instalovat Win7 64 bit (doporučil bych) tak ovladače máš zde http://www.dell.com/support/drivers/us/en/19 Pokuď Ti odešel starý disk, tím pádem je fuč i recovery. Nevím jestli se při instalaci nainstaluje automaticky ovladač na síťovku nebo wi-fi, eventuelně budeš muset stáhnout nejdříve na jiném PC, aby jsi se vůbec dostal na net.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

OS nainstalován, internet jede. Prozatím jsem vyřešil připojení přes LAN dokud není nainstalovanýi ovladač pro WI-FI. Děkuji za radu. Mimochodem co si myslíte o výše zmíněném programu na automatické vyhledávání nejnovějších ovladačů ?

Obrázek uživatele Michal Čížek

špatný by to nebylo, kdyby to nebylo placený, jako vesměs všechny SW tohoto typu, prohledají samozřejmě najdou a hned zahlásí kup si mě, jinak stahovat nebudeš.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Vyřešil jsem drivery manuálním downloadem na stránce výše uvedené od sasha.cz
Bohužel te´d nevím, jestli mám všechny potřebné drivery stažené. ---> + další problém s tímto spojený je troubleshoting při spouštění jedné a jediné hry, kterou si ohu za čas dopřát... Jednou z možných závad je neaktualizovaný windows a chybějící drivery. Vím o jednom drivery který určitě nemůžu instalovat a to je UPDATE FLASH BIOSU, který se nechce nainstalovat kvůli tomu, že baterka v Laptopu je pod 10%...bohužel nevím jak to obelstít, protože baterka je za zenithem životnosti a pro mě tak už plní jen přechodnou napájecí stanici. Někdo nějaké postřehy, rady ? Za každou budu nesmírně rád.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

na BIOS se vyprdni, tan nemá moc smysl řešit. Ovšř zda máš ovladač grafiky. A také Direct X, vcredist, kodeky (k-lite mega), flashplayer..

Obrázek uživatele veroněk

KDE STÁHNOUT OVLADAČ PRO DIGITÁLNÍ KAMERU PANASONIC NV-gs4 Z ROKU 2002
MÁM WINDOWS 10 64.bit. Předem děkuji za radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj Veroněk,

prosím založ vlastní téma.
Pro začátek zkus tohle - většina ovladačů funguje i na nových systémech..
http://av.jpn.support.panasonic.com/support/global/cs/e_cam/download/dow...
Případně můžeš zkusit, zda systém nenajde nějaký základní obecný ovladač sám.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.