Auktualizace grafického ovladače (*VYŘEŠENO*)

Dobrý den. Potřeboval bych pomoc s aktualizací grafického ovladače pro Intel(R) 82945 G Express Chipset Family. Všechno začalo po úplném reinstalování windousu.
Pokaždné, když vypnu nějakou hru tak se mi zmenší rozlyšení z 1400x1050 na 752x623 vždycky při tom zmenšení vidím jen obrovský kurzor myši. Občas se mi obrazovka rozdělí na dva obrazy :/. Od kamarada sem zjistil, že si mám aktualizovat grafickou kartu. Na stránkách intelu sem si stáhl aktualizaci pro muj Chipset. Jenže mi to napsalo, že to není ověřeno a že si mám o to zažádat u výrobce ( už si to přesně nepamatuju co to píše). Zkoušel sem toho stahovat víc, ale pořád nic. Už sem z toho zoufalý. Prosím poraďte mi někdo.

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, jaký je OS a co je to přesně za NTB? Něco pohledáme.

Obrázek uživatele MichalKubis

Os je Windows XP profesional. A je to pevný počítač, právě sem vypínal hru a zase se mi to stalo. Nevím, jestli by to šlo vidět kdybych si to vyscreenoval. Možná tak vyfotit mobilem.

btw: Doufám, že tím NTB myslíš notebook :D já se v počítačích až tak moc nevyznám (v odborných názvech)

Obrázek uživatele MichalKubis

Instalovaný ovladač není pro tento počítač ověřen. Vyžádejte si od výreboce počítače příslušný ovladač, :/ At stáhnu co stáhnu..vždy to napíšu tuhlo větu, která mi už dost leze na nervy ! Jinak, díky za rady.

Obrázek uživatele Michal Čížek

a neni tam pod tou hláškou něco jako pokračovat i když není ovladač digitálně podepsán?

Obrázek uživatele MichalKubis

Bohužel není. Je tam jen napsáno, že program bude ukončen a jde tam jen storno.

Obrázek uživatele Michal Čížek

hmmm a grafická karta je co zač?

Obrázek uživatele MichalKubis

Díval sem se dovnitř skříně a žádná grafika tam není :D Myslím si, že je to něco od intelu na základní desce. V Pc sem jen našel, že je to Intel(R) 82945 G Express Chipset Family. Před reinstalem windousu mi to jelo v pohodě, měl sem ten nejnovější ovladač, ale ted se ne a ne nainstalovat. Pořád mi to píše ten stejnej problém.

Obrázek uživatele Michal Čížek

http://www.pcporadenstvi.cz/everest-home-edition mrkni na položku základní deska, co je to za model, nebo někde na desce, většinou mezi PCI sloty je název a model.

Obrázek uživatele MichalKubis

Základní deska: Dell OptiPlex GX620
PCI/AGP video: Intel GMA 950
Grafický procesor: Intel 82945G Graphics Controlle 0
Všechno zajímavé, co jsem našel.

Obrázek uživatele MichalKubis

SUPER ! DÍKY FUNGUJE TO ! :) Si strašně dobrej, když mi dokážeš poradit, aniž by sis ten problém osobně prohlédl. Díky si opravdu moc dobrej.

//edit: jen chci zminit, že při spouštění Pc mi to začalo zapínat barvy v 8 bitech, tak sem dostal trochu bobky :D, ale v pohodě :) Díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

Nemáš zač :))