Výběr multifunkční tiskárny

Zdravím,

chtěla jsem Vás poprosit o radu s multifunkční tiskárnou. Už bych jich pár vybrala, ale z těch všech parametrů nepoznám, zda mi její užívání nesežere peněženku (kupování náplně a tak podobně). Potřebovali bychom nějakou úspornou. Měla být multifunkční, oboustranný tisk, barevná, USB?. Bude se používat minimálně 4krát týdne s tím, že za ten den vytiskneme cca 5 papírů a jednou do měsíce obal na CD/DVD. Určitě by měla i pěkně vypadat, jelikož se jedná o narozeninový dar a aby se na stránku nečekalo půl dne. Cena do 3 000,-. Zaujala mne Canon Pixma MG5150.

Moc všem děkuji za nápady a rady.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

To záleží... U Canonu se obvykle nedají doplňovat inkousty pomocí levných refill sad - je tam nějaká ochrana. Spořivé tiskárny obvykle stojí o tu potenciálně uspořenou částku více.
Ta pixma špatně nevpadá, ale neměl jsem jí. Já mám HP Photosmart C3100, poměrně schopná multifunkce, schopna práce s Win7 i bez ovladačů. Děda má nějaký Canon MP74 nebo tak něco, a to je mizerná tiskárna - hodinu machruje jak tam něco cvaká a rotuje, než konečně začne tisknout, kdy pak navíc strašně prudce máchá hlavami ze strany na stranu, až celej stůl tancuje. Jako tiskne poměrně slušně rychle, ale než začne, to je doba, navíc dělá kravál "machruje" - navrch huj, vespod fuj. Takže k Canonu jsem skeptický :D HP se zale za 2 roky rozpadne a trafo (nebo tiskárna) i vypnutá "syčí"..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.