Tiskarna netiskne, ale skenuje bez problemu

Dobrý den,
uz nevim, co s tim, tak zkusim stesti u vas...

Mam cca 2 roky starou tiskarnu HP PSC 1610 All-in-One, celou dobu fungovala naprosto bez problemu. Nedavno byl muj ntb (HP 6735s) v servisu - jen na vycisteni vetraku. Pri te prilezitosti mi tam ale nainstalovali novy BIOS. Nevim, jestli to s tim souvisi, ale od te doby mi nefunguje tiskarna.

At chci tisknout z jakehokoli programu, vzdy se mi jen zobrazi hlaska "Tisk se nezdaril". Nejdriv jsem postupovala dle Poradce pri potizich, ten zadnou zavadu nenasel - zminil se jen, ze mozna spatne funguje port. Port jsem tedy preinstalovala a nic. Pak jsem celou tiskarnu odinstalovala, vycistila EasyCleanerem registry a nainstalovala vse z CD znovu. Plus jeste nejnovejsi aktualizace ovladacu ze stranek HP. Presto me tiskarna neustale ignoruje....

Sama o sobe funguje - kopiruje a skenuje (i do pocitace, takze pri skenovani tiskarnu pocitac vidi, ale pri tisku ne).

A hlavne: s jinym notebookem tiskarna komunikuje - TISKNE. Z cehoz usuzuju, ze je problem v mem ntb.

Nevite nekdo, co delam spatne? Nebo v cem by to tedy mohlo byt..?

Dekuju

EDIT by TheALuminium: PDSS

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj, vim že je to blbá otázka, ale máš tu tiskárnu nastavenou jako výchozí?

Obrázek uživatele andrealin

Jj, mam tu tiskarnu nastavenou jako vychozi :)

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkusil bych poslední možnost... odinstaloval bych tiskárnu a pak bych přeinstaloval ovladače na notebooka. Především na základní desku. Poté bych znovu nainstaloval tiskárnu a zkusil co to udělá. Jestli vám měnili firmware BIOSu tak to možná bude problém s nastavením v něm, ale to bych spíš pak nechal na nich.

Obrázek uživatele MirekPluskal

Zkuste si nainstalovat tiskárnu s instalačního CD,jako jednoduchou instalaci(bez průvodce).Stáhněte si nejnovější ovladače pro tiskárnu.Nastavte všechny potřebné vlastnosti tiskárny.Tím by se měl problém vyřešit.Já jsem měl podobné problémy s tiskárnou HP.Samozřejmě zkuste napřed,co radil ALu.Moje možnost připadá až po jeho radě.Toť vše.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.