problém s myší

Dobrý den. Prosím o pomoc. Mám dvě myši - bezdrátové Genius a Itech. Už několik týdnů mi ani jedna nefunguje správně. Baterie jsem několikrát vyměnila a problém se nespravil. Takže: když chci rozkliknout, např. na FB, oznámení, musím kliknout několikrát, než se mi otevře nebo mi to skočí na jinou stránku, prostě nereaguje na první kliknutí. Také při prohlížení fotogalerií se mi nezobrazují fotografie popořadě, ale přeskakují o jednu až dvě fotografie dál. Dělají to obě myši. Zkusila jsem vyměnit porty - mám na PC 4 a ani v jednom nefungje správně.
Tak jsem si koupila myš drátovou na USB - Genius DX-180 a s tou je ještě větší problém. Po zapojení se sice objeví kurzor, ale nejde s ním otevřít vůbec nic. Zkoušela jsem otevřít START, abych se dostala k nastavení, ale vůbec se neotevře. Nefunguje levé ani pravé tlačítko, pouze kolečko a to tak, že otevře novou kartu, ale už neotevře to, co na kartu chci přidat. Rovněž jsem zkoušela na všech portech, ale nic... Tuto myš jsem vyzkušela i na notebooku a problém je stený. Nefunguje.
Co mohu ještě zkusit, aby myši fungovaly?
Jenom pro informaci - je mi 74 let a s PC pracuji velmi dlouho a řekla bych, že ovládám všechno dobře. Jenom ty myši nějak neumím usměrnit.
Děkuji za odpověď.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.