Počítač!! Hlavní problém MONITOR

Dobrý den, mám problém... Můj monitor už mám delší dobu cca 5 let.. No a donedávna běžel v pořádku, ale zničeho nic se stal problém. Ráno když zapnu PC tak všechno naběhne v pořádku kromě Monitoru..Zmáčknu tlačítko aby se mi rozsvítil monitor, ale nic se neděje... Tlačítko kterým spouštím monitor bliká a obrazovka je černá prostě nic nedělá... Občas se monitor zapne po hodině, ale zase někdy monitor se zapne až ve 4 odpoledne.. Ale dnešním dnem se nezapnul vůbec. DVI kabel jsem zkoušel zapojit odpojit a nic. Zkoušel jsem to i zapojit do jiného PC a také nic. Prosím o radu co s tím děkuji. PS: Když se podívám na to tlačítko přijde mi, že je zamáčklé a když ten monitor chci vypnout pořád bliká musím to vypnout přes to tlačítko pod určitým úhlem.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Koupit nový, tento už to má za sebou , vyschlé kondenzátory.

Obrázek uživatele ZecK

Stalo se mi něco podobného a pomohla výměna kondenzátorů. Jestli máš někoho v okolí, kdo třeba osazuje plošné spoje nebo se vrtá v elektronice, neměl by být problém nechat je vyměnit. Cena kondenzátorů je pár desetikorun, takže to za zkoušku stojí.

Obrázek uživatele Adam Drulák

Jojo Děkuju moc :) Dneska se na to vrhnu a začnu dávat nové kondíky. Doufám, že to potom pojede :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1...
Jo, potvrzuju - jestli se ti podaří oživit zdroj, přivedeš k životu i monitor. Zdroj je typicky okurvítkovaná část, nejvíce ty kondíky... Pokud se to chová takhle, měl by být nějaký kondík viditelně prasklý.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.