HP PSC 1610 nelze nainstalovat software

Zdravim vsechny. Prosim o radu, uz jsem zoufala.
Vymenili jsme zarizeni multifunkcni zarizeni HP PSC 1510 za 1610, protoze nam puvodni zarizeni spatne nacitalo tiskove naplne. Stahla jsem si ovladace ze stranek hp, ale nelze mi dokoncit instalaci softwaru. Hlasi to nejakou zavaznou chybu. (Jakou uz nenapsali :-) Tiskarnu to v systemu nalezne, ze mohu tisknout, ale uz ne skenovat. HP Support Asistant tuto tiskarnu nemuze ani nalezt jako dalsi zarizeni, pritom je pripojena a hlasi, ze je pripravena.
Mame win 7, 64 bit verzi a s puvodnim zarizenim nebyl az do ted problem. Tiskarnu jsme sehnali bez kabelu, takze jsme pouzili ty puvodni. Jde mi hlavne o to, ze bez softwaru nemohu skenovat. Neexistuje treba nejaky jiny?

Moc dekuji za rady

Petra

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

obvykle to dnes už jde bez specifických ovladačů. Řešil jsem stejný problém a vyřešil ho systémovými funkcemi.
Pro začátek je ale třeba odebrat stopy po původní tiskárně, protože může docházet ke kolizi. Je třeba ji vyhledat ve správci zařízení a odebrat všechny ovladače a software. Možná bude nutno tu starou připojit, aby se zobrazila. Pak restartovat počítač a teprve instalovat novou.
Já sám, co si pamatuju - už je to dávno, co jsem naposledy tisknul doma - jsem v Zařízení a tiskárny kliknul pravým -> aktualizovat ovladač -> z webu Windows Update -> chvíle napětí -> radost.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Ahoj, dekuji za odpoved.

Je pravda, ze puvodni tiskarnu jsem neodinstalovala, protoze jsem se prave bala, co kdyz nove zarizeni nebude fungovat :-D . Takze to zkusim a uvidim. :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.