Flash Disk - výběr

Zdravím chci se zeptat, jakou flashku si pořídit ... chci 16gb ... chci, aby byla rychlá, malá atd ... celkem se mi líbí tato : http://www.agen.cz/produkt/65668/Apacer-16GB-AH222-flashdisk.htm ale nevím zda je kvalitní atd ... pokud mi můžete nějakou doporučit za dobrou tak mi sem napište jaky ... díky moc

Obrázek uživatele mirasmira

Já osobně bych doporučil tuhle...
http://www.alza.cz/flashdrive-a-data-xupreme-16gb-d105668.htm
Je velice rychlá,někomu se může hodit ready boost a myslím že je i za rozumnou cenu

Další možnost je tento http://www.alza.cz/ocz-flashdrive-throttle-16gb-esata-d106687.htm
e-sata flash disk...Ale má také možnost připojení pomocí mini usb takže by s konektivitou neměl být žádný problém... V případě připojení přes e-sata je to nejrychlejší flash disk asi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

já jednoznačně doporučím http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53651 j to nejkvalitnější fleška vubec, vydrží i přejtí, je pogumovaná, víčko pěkně drží, navíc na požádání ti při ztrátě pošlou 2 nový atd, dostaneš klíčeknu, proostě luxus.. taky ale něco stojí..
jinak, zamysli se trochu, to co cheš s 16GB stojí pevný disk s 320GB a zápisovou rychostí 300MB/s.. myslím, že by stálo za zvášení externí, nebo obyčejný pevný disk, jako veliké přenosné uložiště a jako menší uložiště bych vzal 4Gb flešku za 400kč..
jak řikám, je to o zvyku a využití, s kamarádem se dělíme o starší 55GB disk, na kterém přenášíme ode mě k němu i od něj ke mě co potřebujeme.. samozřejmě je trochu větší, do kapsy se nevejde :(, ale cenově (kč/GB) to vyjde opravdu několikanásobně levněji..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.