DELL paměti

Dobry den mam dell d610 a mam tam pamet 1gb chtel bych ji rozsirit na 2gb je to mozne jsem uplny amater tak radu prosim srozumitelne abych to pochopil .Jak je slozite pamet pridat a trochu i postup dekuji za kazdou i malou radu

Obrázek uživatele TheALuminium
[40737] DELL paměti

http://dell.katalognotebooku.cz/notebook/dell-latitude-d610/ toto je on? Kolik tam máte paměťových modulů? Pokud 2 tak nejspíše další přidat nepůjde, ale to se dá zjistit pomocí programu Everest.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[40738] DELL paměti

takže.. podle http://www.dell.com/us/en/dfh/notebooks/latit_d610/pd.aspx?refid=latit_d... má NTB 2 sloty pro max 1GB na slot.. pokud tam máš 1 modul, můžeš tam dát druhý stjených specifikací, tedy 533MHz DDR2 200pin - NTB paměť..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[40739] DELL paměti

Zkousel jsem to podle toho everesta a opravdu jsou tam dva sloty na jednom je 1gb tak by tam asi jeste jeda gb mela jit ale tady pisete 533mhz me to ta pise ze tam mam 667mhz tak jakou mam tedy koupit pamet dekuji. 8-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[40740] DELL paměti

no, výrobce uvádí podporu 533MHz, takže buď everest ukazuje špatně (stává se), nebo se plete výrobce.. vyndej ramku a koukni co je na ni napsáno, kup ramku řpesně stejných specifikací, nejlepší by bylo i stejného výrobce, ideální stejný model..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.