Sluchátka Asus HS-W1

Zdravím chci se zeptat,nedávno jsem si pořídila sluchátka Asus HS-W1 nemám snimi problém až na jednu maličkost,občas jen zřídka při poslechu zašumí a mě bylo řečeno že to musí být tím jestli mi něco neruší signál ( wifi,wifi na mobilu) dá se s tím něco dělat je nějaké řešení třeba nějaký program který bych nainstalovala do pc pro upevnění signálu....nebo prostě jestli se s tím dá něco dělat. Díky za radu.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,
software to určitě neopraví.
Ale může být vadný kabel, konektor, nebo i sluchátka. Pokud je na vině nějaké rušení, tak je obvykle rušeno zařízení, které zvuk posílá do sluchátek - tedy mobil atd. Sluchátka samotná by žádné extra zvuky nevydávala.
Zkus používat sluchátka s jiným zařízením v nějakém izolovaném a nerušeném prostředí (místnost v kamenném domě), pokud i tam budou dělat podobný zvuk, bude to pravděpodobně výrobní/mechanická vada sluchátek.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Sluchatka jsou bez dratove,jinak diky za radu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak na to jsem se nekoukl, moje chyba.
No v takovém případě mohou být rušena i sluchátka.
Bohužel, to nespraví žádný SW. Jedině odstranit zdroje rušení - tedy v tomto případě pokud je například mobil hned vedle vysílače sluchátek, tak jej dát alespoň půl metru stranou.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.