Windows 7 64bitů a hry (*VYŘEŠENO*)

Prosím o radu rád bych si koupil windows 7 64bitů, vím že dokáže využít větší množství paměti RAM než 32bitový windows. Sem tam jsem ale zaslechl že různé programy a hry mají s tímto typem systému problémy, platilo to hlavně u 64bitových XP a vist. Moje první otázka je tedy jasná budu mít s hrami na 64bitovém win7 problémy?Občas si rád zahraji i něco staršího a vzhledem k tomu že si kupuji originálky bych nerad zjistil že polovinu her nerozjedu. Na win7 32bitů jsem z žádnou hrou problém neměl.
Druhá otázka: když vezmu savy z hry kterou jsem nainstaloval na win7 32bitů a budu je chtít dat do stejné hry nainstalované na win7 64bitů budou fungovat?
Předem děkuji za odpověďi.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Dnešní hry už to "chápou", některé jsou schopny dokonce víc než 4GB paměti i použít :)) Ne vážně, problémy už nejsou, bývaly snad jen na těch XPčkách, na vistách už méně.. Tady už vše funguje, i starší hry se chytají..
Savy, pokud hra podporuje, aby se savy daly přenášet, tak to fungovat bude, ale jsou hry, které odmítají přikopírované savy načíst, ohlásí chybu souboru.. Za to pak nemůže 64bit systém, ale hra samotná, třeba je to i způsob ochrany proti kopiím atd..

Obrázek uživatele Monty123987

Děkuji za odpověď todle mi hodně ulehčilo rozhodování ohledně nákupu. Zřejmě koupím u CZC...