Výběr NTB

zdravím :) mel bych jeden problem chcem si koupit nejaky Ntb do tech 25 tisíc chcem ho hlavne na hraní aby aspon trosku zastal stolní pocitac a dalsi podmínka je 17 uhlopricka a co nejvykonnejsi samozdrejme mam tu dva tipy http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv7-6110ec-d245509.htm#foto nebo http://www.alza.cz/asus-n75sf-tz099v-d255894.htm#popis ale jestli dokazete nekdo najit lepsi za podobnou cenu nebudu se branit me akorat zarazi na tom HP to rozliseni ze ma mensi nez ten asus.Ani teda moc nechapu co to rozliseni oznacuje cim lepsi rozliseni tim vic ostrejsi obraz? nebo jak to je driv jsme myslel ze je to jen velikost obrazu ale asi jsem se spletl jak rikam nevim... :x kazdopadne dekuji za brzkou odpoved :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64309] Výběr NTB

Takže... ROzlišení znamená počet zobrazovaných bodů, které se vykreslí na displeji. Čím víc jich bude, tím víc a lépe uvidíš detajly, ale tím víc se grafika nadře, takže FPS půjde dolu..
Nejsou to zrovna závodníci, ale za ty peníze asi příliš mnoho nenajdeš.
Co bych udělal je, že si vyhlídnu spíš NTB s procesory Core i5,k čemu na hry potřebuješ i7? Raději silnější grafiku.. 17" je opravdu drahé, ale zkus se podívat, za kolik by jsi našel NTB ASUS ze série ROG (ASUS G5*/G7*), jsou to přímo herní NTB a fakt skvělé... V tématu kousek níže se totéž řešilo také, i když cenový limit byl malinko jinde.. http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=9326

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64310] Výběr NTB

takze tento NTB http://www.alza.cz/asus-g74sx-tz195v-d258784.htm bude pro me asi nejlepsi ze? ale jak by obstalo to hp v nejakem testu? v cem je horsi nez ten asus g7 ? jinak dekuji za postrehy a odpoved :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64311] Výběr NTB

V čem? ROG je mířen primárně pro hráče a je lepší v tomto: luxusní design, skvělké zpracování, promyšlené chlazení (saje zpředu, ne zespodu -> neucpe se třeba peřinou nebo kalhotama), parádní výkon a ultimátní herní mašina za opravdu pěkné peníze.. Neznám snad nikoho kdo by si na takové zařízení stěžoval..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64312] Výběr NTB

http://www.alza.cz/asus-g74sx-tz195v-d258784.htm#popis sak tenhle ma jenom 2 jadra .. :/ a tamto hp ma 4

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64313] Výběr NTB

Však na vyšší frekvenci :-) Jen velmi málo her umí to dvoujádro unavit... První kdo se unaví je grafika..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64314] Výběr NTB

Aje teda nejakej zasadni rozdil mezi tim hp a tim asusem? ten asus je prece jenom levnejsi ma sice o trosku horsi procesor ale zanedbatelne navic je 4 Jadrovej a myslim ze ba BF3 se bude hodit ne? :) nebo ja furt nevidim duvod proc si kupovat ten asus :/
ale zase nechci koupit horsi ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64315] Výběr NTB

No, jde o to, že GTX560 je výkonem uplně někde jinde, než HD6770 - dvakrát rychlejší.. I kdyby ji procesor brzdil, rozhodně neukousne 50% FPS dolu.. Je pravda, že v BF3 by se ti i7 hodilo, ale zas musíš zůstat nohama na Zemi a rukama v peněžence... Rozdíl mezi i5 a i7 vážně nepocítíš, ale v těch grafikách ano :-) FullHD displej určitě taky oceníš, stejně jako geniálně promyšlené chlazení nebo luxusní vzhled..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64316] Výběr NTB

dobre takze hp jsem zavrh ale ted mam dalsi dilema u tohoto ntb http://www.alza.cz/SearchAdvanced.asp?EXPS=asus+g74sx fakt uz mi z toho hrabne :/ :/

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64317] Výběr NTB

Paradoxně ten levnější je dokonce výkonnější :D Na tyhle číslíčka na Alze se vybodni, nevim jak to měřej, ale Atom má 2 čárky a i5 3, to je vtipné..
Já bych vzal ten nejlevnější, Core i7 fakt asi nevyužiješ, a pokud ho cheš, dostaneš se nad limit financí...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64318] Výběr NTB

ten design stoji opravdu za ...... :/ je odpornej to bych radsi vzal tenhle http://www.alza.cz/msi-gt780-299cs-d259538.htm ale zase ta grafka :/ ma mensi pamet myslite ze to bdue znatelne?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64319] Výběr NTB

Menší paměť u téhle grafiky víceméně nepoznáš, 1500MB je až až.. Každopádně co poznáš je kvalita zpracování a tou MSi nevyniká. Měl jsem v ruce podobný model s Core i5 a HD5870 a to byla traga.. Vůbec mám k MSi averzi. Jejich deisgn ala svítí to jak casino mě teda za srdce nevzal. Tady jednoznačně vede ASUS, jehož design je čistý a pohledný, hlavně ale funkční, co se zejména chlazení týče. To saje předkem a ne spodkem a je relativně tiché.. Ale bránit ti samozřejmě nebudu, MSi hraje primárně cenou, kvalita je už na posledním místě..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[64320] Výběr NTB

kvalitou myslis spatne zpracovani? nekvalitni matros? http://www.youtube.com/watch?v=YXx6nr_jvjY a co rikate na tohle video?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[64321] Výběr NTB

Na video nemám náladu koukat, al nic zvláštního tam neočekávám.. Kvalitou myslím zejména mizerné zpracování, základem šasi je plast a ne hliník, a také chlazení, které uchladí tak tak.. Však najdi někoho kdo je s ROGem nespokojený..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.