Výběr notebooku

Dobrý den,prosím o radu při výběru notebooku.Chtěli bychom,aby zvládl nějakou tu hru,fotky,internet,zkrátka trochu slušnou kvalitu za rozumnou cenu, cca do 20 tisíc.V každém obchodě nám vnucují něco jiného a často má člověk pocit,že tomu rozumí jako koza petrželi a nabízí podle provizí.Nakonec se přikláníme k http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=76467 nebo http://interlink.tsbohemia.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=94192,ale jěště pořád váháme.A rádi bychom věděli,zda je lepší mít Intel Core i5,nebo stačí i3.Případně zda byste měli nějaký jiný typ.Pomůžete?Díky moc za odpověď.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak správný NTB ti poradí TheAl, já spíš k hardwaru - to Core i3 je na domácí zábavu dost rychlé, ale i v této ceně se dá sehnat slušná i5tka..

HD5650 je docela dost silná na hry, takže tam problém nebude :)

koukni taky do http://www.pcporadenstvi.cz/forum/viewtopic.php?t=6344

Obrázek uživatele Marti7

O.K.,díky za ten fofr.Počkáme ještě na názor kolegy. :-)

Obrázek uživatele Marti7

Prosím,dočkáme se i názoru TheAluminia ? :-(

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

vydrržaj pijaníer... :)) on se tu vyskytuje jen zřídkakdy, zkus si ho přihnat přes mail, pak ale pokračuj zase tady..

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den,
co se týče vašich výběrů tak první jsem hned zavřel, když jsem viděl značku ACER. Ano možná má i některé slušné kousky, ale ty začíná nad 20 tisíci. Druhý link nefunguje, takže...
Doporučil bych tento http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l505-13g-d151307.htm jediné co se mi nelíbí je výdrž baterií, ale jak už jsem někde řekl u výkonných notebooků se s výdrží moct počítat nemůže.
Tento http://www.alza.cz/toshiba-satellite-l555-11u-d151504.htm je ten samý, akorát má procesor Core i3
A pak tento http://www.alza.cz/sony-vaio-eb1m1e-wi-d161598.htm ale nevím jak s kvalitou. Jak se říká SONY je SONY, ale taky jsem na ně slyšel hodně kritiky, co se týče reklamací.

Obrázek uživatele Marti7
[42537] Dík

Díky,budeme to tedy muset ještě znovu prostudovat a promyslet.Ten druhý link nefunguje,protože se k němu ještě nevím jakou záhadou přidal další kousek té věty (,ale).A smím se zeptat proč Acer ne,co konkrétně na těch námi vzbraných je špatné?

Obrázek uživatele TheALuminium

To je celkem jednoduché. Stačí se podívat na statistiky reklamovaných notebooků a vyhrává Acer. Jejich notebooky pod 20 000,- nejsou nic moc. Nekvalitní šasi a komponenty od všemožných značek.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.