Router (*VYŘEŠENO*)

Zdravim potřeboval bych poradit nějaky levný router. Mám připojení na internet přes wifi a tahnu ho do počítače do lanky. Potřeboval bych to přes router rozdělit do jednoho stolního pc a pak přes wifi do notebooku. Koukal jsem na http://www.barbone.cz/?stiid=80988&strsort=R008OE&str=0, ale nechcu koupit nějaký uplný střep, který za dva dny vyhodím :). Pokud by to šlo tak nejlepší by bylo vybrat něco od barbonu ať ušetřim na poštovném xD.

Předem děkuji za rady.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
na Barbone moc výběr nemají... Jaká by měla být cenová hranice? Asi bych si vybral z tohoto sortimentu něco od 3com, dělá dle mě kvalitní síťová řešení. Viz. http://www.barbone.cz/?stiid=57287&strsort=R008OE&str=0&tit=3Com%20Offic...

Obrázek uživatele Karel

Nejlepší by bylo když by to bylo do 1000kč.

Obrázek uživatele Karel

Ohledně toho ovis linku našel jsem přšsně ten http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=61990&strsort=&str=0&tit=OvisLink%... to uz je lepsi cena :P.

Obrázek uživatele TheALuminium

Ten druhý ale není router :wink: ... ještě jste nenapsal jaké máte připojení? Jestli klasické přes datovou síť, nebo přes telefonní síť jako má například O2 - ADSL.

Obrázek uživatele TheALuminium

http://www.barbone.cz/index.asp?stiid=73709&strsort=&str=0&tit=Asus%20WL... nic moc ale cena by měla být podle vašich představ ...

Obrázek uživatele Karel

Klasické přes datovou síť, koupil jsem ten prvni co jste doporučoval :-) dekuji za rady.

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrá volba :???:
LOCK