Reproduktory

Chtěl bych poradit, které z těchto dvou si mám koupit:)

http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/trust-gxt-38-2_1-speaker-se...

http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/philips-spa5300/

Trusty má kamarád a na tu cenu hrajou opravdu luxusně. Ozvučej i velkou místnost bez problémů. Ty Philipsky jsem nikdy neslyšel a ani neviděl naživo, ale jinej kamarád mi je doporučoval, že je má nějaký jeho známý :)) Takže nevím jaké. Asi bych šel do Trustu když vím, jak hrajou a vím, že mě nezklamou..ale zase Philips je Philips..

Obrázek uživatele ZecK
[83801] Reproduktory

V téhle cenové kategorii je to celkem jedno. Jestli se nemůžeš rozhodnout, tak si třeba v prodejně nebo u toho známého poslechni i ten druhý produkt. Nebo vybírej podle vzhledu. Ono to bude hrát plus mínus stejně. :)

Obrázek uživatele Hollyster
[83802] Reproduktory

Díky. Půjdu asi teda do Trustu, nebudu riskovat :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[83803] Reproduktory

No podlě mě je risk zrovna ten Trust, už jen pro to, že to je prvotřídní šmejd. Věrnost zvuku nulová a kvalita (životnost 2+let) také. Samozřejmě jasně, udělá to kravál, ale to je tak všechno. Za tyhle peníze se moc věrně hrající repráky sehnat nedají, ale když už, tak bych šel do renomovanějších značek, jako je právě Philips.

Obrázek uživatele ZecK
[83804] Reproduktory

Tomáši, musím Tě zklamat, ale zrovna s Phillipsem mám mizernou zkušenost. Kamarád měl nějaké repráčky od Phillipsu k pc a za dva a půl roku taky skončily v popelnici. V obýváku máme věž od Phillipsu za cca 4000 a ta je po cca 6 letech taky zralá na kontejner: zmáčknu CD a věž se vypne, zmáčknu play a věž se přepne na "AUX" a podobně. Kvalita zvuku taky velmi nevalná. Nedělal bych si iluze, že je na tom Phillips nějak dvakrát dobře, za tuhle cenu je to všechno stejný šmejd.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[83805] Reproduktory

Bohužel je to tak. Já osobně jsem se taky na podobná prdítka vyprdnul, a vzal si 5.1 od Geniusu, které teď mají hezkého následníka viz http://www.pcporadenstvi.cz/genius-uvadi-na-trh-nove-drevene-reproduktor... a to hraje už celkem slušně, i když ta životnost tam prostě také není. Nakonec jsem ale přešel na sluchátka, a za 1200 už se dají sehnat opravdu slušná od Sennheiseru nebo AKG...

Obrázek uživatele ZecK
[83806] Reproduktory

Pravda, v téhle cenové kategorii když už, tak sluchátka nebo něco přihodit a pořídit starší zesilovač a bedny z bazaru. Nic lepšího se prostě vymyslet nedá.

Obrázek uživatele Hollyster
[83807] Reproduktory

No pročítal jsem recenze a ty Phillips jsou prý dost poruchový. Taky jsem na Trust neslyšel žádnou chválu, ale mají je dva kamarádi (jeden má přímo tyhle a durhý starší typ, ale jsou totožné, jen vzhled je jiný) a nemůžou si stěžovat. Ten jeden už je má přes dva roky a pořád hrajou naprosto stejně, při maximální hlasitosti žádné drnčení a podobně. Prostě za ty prachy hrajou až podezřele dobře :D Sluchátka mám SoundBlastery od Creativu a jsou dokonalý, ale chci i bedny, ale né drahé :-)
A na 5.1 mám malej pokoj :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[83808] Reproduktory

Já měl cimru 3x3, a v ní 5.1... :-) Ideál.

Obrázek uživatele Hollyster
[83809] Reproduktory

:)) Já už se rozhodl, beru Trusty .. :) Díky za názory

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[83810] Reproduktory

No dobře dobře... :-) Tak snad budeš šťastný majitel.

Obrázek uživatele Hollyster
[83811] Reproduktory

Taky pevně doufám. Je na ně 3 roky záruka, tak snad vydržej :)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.