Prosím o pomoc s výběrem notebooku

Dobry den
mohl by mi někdo prosím poradit s výběrem notebooku? Jedná se o výběr mezi značkami Lenovo a MSI. Procházel jsem hodně článků a diskuzí a názory jsou různé. Počítač by měl být využíván spíše ke kancelářským účelům (office,AutoCad) a z pohledu multimédií občasné sledování filmů a co se týče hraní her jen občasné (tip sportovní hry např proEVO, a z dalších her mafia,call of duty apod.), ale opravdu jen zřídka. Našel jsem si tyto tipy pc: MSI CX623-091CS ( http://www.alza.cz/msi-cx623-091cs-d191753.htm ) tuto značku neznám, ale zaujalo mě hardwarové vybavení. Druhým notebookem je Lenovo-Idepead-G560 ( http://www.alza.cz/lenovo-ideapad-g560-d222826.htm #popis )

Předem děkuji za názory a připomínky, které mi určitě poradí s výběrem

Obrázek uživatele AlonsoF1

Napiš prosimtě kolik chceš do nového notebooku investovat.
Zajímavě se mi jeví tento kus: http://www.alza.cz/hp-g62-b90ec-d198004.htm
Ale nejsem odborník, zdejší odborník TOBiAS ti určitě vybere notebook šitý tobě na míru. :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

takže... hardware těch NTB je víceméně stejný, procesor je o maličko lepší v případě Lenova, ale jinak jsou stejné... jenže pak je tu stránka kvality a tam je prostě MSi tragické... už několikrát mě zklamalo a pak se mi do ruky dostal drahý GX za 25K, který jen dokázal, že stojí zaprd.... takže jednoznačně Lenovo... navíc by měl i dýl vydržet na baterku...
počítej ale s tim, že ta grafika jednak nemá moc výkonu a jednak jakožto herní grafika není zrovna vhodná pro CAD, má tam mizerný výkon..... jenže za ty peníze moc lepšího nenajdeš... i kdybych si radši našel nějaký ASUS s HD5470 grafikou, a to klidně i na úkor procesoru, protože grafika je největší herní brzdou NTB a ani slabší procesor tě nikde nebude více brzdit, nepoznáš to, protože renderovat nic asi nebudeš..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

díky moc za odpovědi,zkusím se podívat ještě po nějakém pc značky Asus na vaše doporučení, ale ještě jednou díky


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.