pomoc s výběrem NB

Zdravím,
potřebuji pomoct s výběrem NB.
Předem upozorňuji, že jsem laik. Něco jsem se pokusila si nastudovat, ale spousta věcí mi stále uniká. Vzhledem k mým požadavkům a minimálním znalostem do užšího výběru postoupily tyto NB: http://www.czc.cz/porovnat?code=165800&code=155727&code=161676
NB používám primárně jako pracovní. Potřebuji, aby bez zbytečného sekání jel program pro účetnictví, několik stránek z internetu, skype, word příp. excel a winamp :) . Často upravuji fotky, kreslím v jednoduchých programech (např. SketchUp). Ráda si zahraju nějakou akční hru, ale nejsem náročná, jde spíš o odreagování. Sledování filmů a pouštění hudby (spíš jako pozadí místo rádia) je samozřejmostí. Provoz by měl být co nejtišší. Nad 13tis. nemohu jít.
Pomůžete mi prosím buď s výběrem z odkazu nebo navrhnete jiné řešení? Nejraději bych Lenovo.

Obrázek uživatele kiko261

Tak najlepším ntb sa zdá byť na koniec spomínaný http://www.czc.cz/lenovo-ideapad-g500-cerna_7/155727/produkt pozeral som aj nejaké iné ntb aj od asusu ale do daného cenového stropu je toto najlepšou voľbou.Čo sa týka využitia, má výkon na všetko, čo vyžaduješ aj keď by neuškodilo viac GB ramky ale stačiť to bude - má dobrú kombináciu procesoru, grafiky a má aj sshd čo je vlastne rýchlejší HDD.

Obrázek uživatele Barča

Moc děkuju :)