PC na skládání,střih hudby FL STUDIO,ACID,HERNí-Project cars

Ahoj
potřeboval bych poradit se sestavením Pc na skládání hudby a hraní her,
jelikož mám finanční strop který nesmí přesáhnout 16 000 kč tak preferuji AMD, které mám již 4. rokem doma a dokáži na něm rozjet project cars na hight detaily.
Pc na hraní které mám jsem si sestavoval sám ale s využitím výkonu na střih hudby a skládání bych potřeboval poradit na mém stávajícím pc je skládání obtížné, při použití více zvuků a effektů pc už velice těžce dokáže udržet krok a místy mě velice frustruje:(
Mé PC:
Deska:
ASROCK N68C-S UCC
Grafika:
Asus Radeon HD 5750 Formula
Procesor:
AMD Vishera FX-4300
Ram:
ADATA Premier Series 8GB (2x4GB) DDR3 1333
Disk:
western digital sata II 7200 500 GB
Zdroj:
nějaký průměrný co už byl na CASE 450W
Zvuková karta integrovaná.

Tak na tomhle tom stroji dokážu rozjet všechny nejnovější hry a většinu z nich na vyšší detaily jsou zde samozřejmě výjimky např:. METRO 2033 LL mě z nějakého důvodu moc nefunguje,ale BF 4 i po síti naprosto ok a jak již jsem zmiňoval project cars take:)
Jinak značky ASROCK A AMD které jsem použil v mé sestavě bych upřednostnil i teď protože jsem ji koupil za nějakých 1000 kč základní desku a procesor za 3500, drží do teď a to PC jeden čas běželo skoro non stop při hraní hry BF 3 online.
Jinak bych ještě rád dodal, že většinu lidí doháním k šílenství když dokážu za zlomek ceny hrát hry které oni hrají na sestavách i několikanásobně dražších,ale uvěří vždy jen když na vlastní oči uvidí.

Takže budu rád jestli mi někdo poradí s PC na hudbu díky
Jo a pěkný vánoce:)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.