Nový notebook

Potřeboval bych poradit s koupí nového notebooku. Minulý jsem měl ASUS Lamborghini VX2S, bohužel mi odešel a reklamaci mi uznali. Takže bych chtěl něco podobného, elegantního a zároveň dostatečně výkonného na náročné aplikace, hry, vypalování Blue ray i DVD, spouštění HD movies,. Cena tak okolo 40 - 45 tis. Díky moc za rady. Jo a velikost lcd 15.

Obrázek uživatele Honza

Dobrý den,
ještě nám sdělte, zda se bude ntb přenášet často nebo vůbec ?

Obrázek uživatele g.patrick

Budu jej i často přenášet, chci aby mi i vydržela jakž takž baterie, tzn. alespoň 2 a 1/2 hod či 3 hodiny.

Obrázek uživatele TheALuminium

Zkouším hledat podle vaší ceny, ale notebooky se mi vůbec nelíbí :???: ... může to bát jakákoliv značku i za nižší cenu? Samozřejmě design budu hledat povedený :-)

Obrázek uživatele g.patrick

Určitě, nechám to na Vás.

Obrázek uživatele TheALuminium

Tak z těch 15" se mi líbily http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62578 .

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mě se líbí ten prostřední.. ale u NTB je čtyřjádro celkem zbytečnost, ale ta grafika, 9600 a 9700 je velký rozdíl.. no jo ale ta cena.. když na to někdo má..
BTW: divil bych se kdyby to nebyly ASUSy :))

Obrázek uživatele g.patrick

Bohužel mne ani jeden nějak moc nezaujal. Ty mechaniky taky nic moc. Celkem mi chybí BD-R mech., která je v tom ASUSU. Ještě chci říct, že nechci nic velkého, max 15 palců a pořádnou výdrž baterie.

Obrázek uživatele TheALuminium

Nezaujal designem, nebo výkonem?

Obrázek uživatele g.patrick

Nic moc ten design. Ten výkon je dobrý, ale krom té mechaniky. Tam bych chtěl i vypalovačku na BD disky.

Obrázek uživatele Peca

No podle mě jestli to budeš hodně přenášet, bych na ASUS zapoměl. Ne že by to byly špatný NB to ne, ale myslím, že takový Dell nebo HP nabízí přeci jenom o kus lepší zpracování.
Podle mě doba Blueray disků teprve nastane a je zbytečný nasazovat do PC za takovou cenu za co teď je (na úkor ostatních komponentů).
Koukni ještě na nějaké stránky, kde ti postaví NB na přání. Nejvíc se mi zatím zamlouvá ta poslední Toshiba od Aliho.

Obrázek uživatele psychocowboy

ja bych doporucil Dell Studio XPS - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62710 ... je to sice malinko nad rozpocet, nicmene je tam asi to maximum co lze dat do notasu... a BR vypalovacku v notasu se obavam ze dneska nenabizi nikdo...

Obrázek uživatele TheALuminium

U nás se asi pořádného designu nedočkáte. U nás tím myslím na standardním českém trhu. Čas od času se něco speciálního ukáže, ale rychle to zas zmizí a jestli se vám moc nelíbí ty notebooky, které jsem vybral, tak nevím jestli se mi podaří nejít nějaký hezčí.
Moje poslední nabídka je http://www.alza.cz/sony-vaio-aw31s-b-d126674.htm ... přijde mi to jako nejrozumnější volba. BR vypalovačku dokonce má, což mě překvapilo. Výkon je solidní a vypadá taky dobře, ale je to 18".


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.