novy case

cau kluci potreboval bych poradit s vyberem case pocitac jsem koupil asi pred tremi roky ale puvodni je uz jenom case s mechanikou vsechno je uz vymeneno za mnohem silnejsi kousky naposled pred 2 tydny to byla gk a zdroj (radil jsem se tady s vama a poslech jsem :)) ) jenom ze mam strach o tu gk koupil jsem asus eah4870 chlazeni ma celkem dobre teloty nejsou nijak vysoky ale prave protoze mam case otevreny ta gk ma celkem dost vykony ventilator a vzduch ktery by po zavreni bocnice nemel kam poradne unikat tak by se nejspis tocil u ostatnich komponentu a mam strach ze by se teploty na zk a hdd dost zvysily protoze mam dneska narozky tak jsem zinkasoval :)) pribuzny a podarilo se mi z toho dat stranou 2 000 tak jsem se rozhod prave pro case a nevym ktery mam klasicky s dirama na bocnici ale bylo mi doporuceno abych si sehnal case s pruduchovym chlazenim tj case s pnou bocnici a ventilatory v prednim panelu s mechanikou ale rave nevim ktery jestli by jste mi pomohli byl bych vam celekm vdecny

ostatni dily
zd - MSI K9N Neo V3
zdroj - Seasonic 500W
cpu - AMD Athlon 64 x2 6000+ + chlazeni Artic Freezer 64 pro
gpu - Asus EAH 4870
ram - A- Data 4048 mb 800mhz+
hdd - WD 320 gb

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27223] novy case

jeste mi pls reknete co si myslite o me sestave co by jste doporucily zmenit a podobne

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27224] novy case

hee, sestava je dobrá, neměj strach!
co se skříně týče, na skříni až tolik nezáleží, navíc, bylo by divný, kdyby grafika nefouukala ven a zdroj taky ne.. i každej mizernej case má sání napředku, musel by sis jen malinko pohrát s pilkou na železo, aby měl větší odtah, to bysme ale případně probrali soukromě..

pokud chceš pěkný Case, tak hledej třeba Thermaltake nebo CoolerMaster, ty dělaj bedny s dobrym chlazenim..
mě osobně se líběj ty s tou velkou dárou dole, ale hodně z nich vypadá blbě nebo maj ty "dementní" dvířka, al etoto by pro mě byl cool favorit http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=49044 nebýt těch dvířek, tak je to boční sání božský! hlavně to na boku, připomíná mi to Eleanoru, omg, božský to autíčko!! ;)

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27225] novy case

peknej ale ja planuju mit bocnici pruhlednou takze tenhle nepripada v uvahu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27226] novy case

ale neni tahle boží?:D jinak ono ten kdo má průhlednou bočnici by zpravidla měl mít i co ukázat, takže ten nejvýkonnější HW :D
samozřejmě legrace, ale moc výrobců průhlednou bočnici nemá, tudíž si vem nějakej s plnou a vyřízni.. to ale musíš bejt pěknej kutil, abys to udělal pěkně..

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27227] novy case

tak ten case co si napsal je fakt peknej me se taky liby (dokonce i ford mustang shelby gt 500 :)) ) tu bocnici si udelam sam v tom neni problem jsem celkem zrucnej a uz jsem to delal a prave proto chci mit case s tim prednim sanim a bych nemusel delat do toho plexa nejaky saci diry to by bylo hrozny a tenhle case ma prave vydechy na boku tak proto tenhle ne vis

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27228] novy case

jo a myslim ze mam i celkem co ukazat aspon v mim okoli se nenachazi nikdo kdo by mel lepsi sestavu ja to mam dokonce i barevne sladeny gpu zd a ram mam pekne cerveny :))

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27229] novy case

tak jsem si teda nejaky nasel ted je na tobe abys mi pomohl nejakej vybrat

nejvetsi favorit pro me je asi tenhle akorat mi trochu utika s cenou
http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-thermaltake-armor-vc3000-bws-cerna-p...

dalsi potom tenhle
http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-coolermaster-elite-330-d99783.htm

a nakonec tenhle
http://www.alza.cz/pocitacova-skrin-thermaltake-vj2000bws-m5-d106776.htm

tak a ted mi rekni :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27230] novy case

tak na tej první mi vaděj ty "dvířka" dementní, ta třetí je takové nehezká, půsbí na mě ten širší spoedek hranatej divně a ta prostřední je zas mos "konzervativní" :D:D takže si vybre, já bych si z tědlech asi nevybral, zorhodně ne tu první..

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27231] novy case

no tak jdu teda hledat dal no :o :o :o

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27232] novy case

hele, neber si to tak, vybíráš si TY, takže na mě se vykašli.. technicky jsou ok, jen mě se nelíbí, pokud tobě jo, tak si je kup :D

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27233] novy case

no ja prave nevim tohle neni zrovna levna sranda takze mi na nazoru ostatnich dost zalezi

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[27235] novy case

na názoru ostatních ti může záležet pouze v ohledu funkčnosti a kvality chlazení, to jesi se mi líbí ti může bejt jedno ;) lde o to, aby se líbila tobě.. tadle nevypadá zle..

Obrázek uživatele zoomprojekt
[27236] novy case

no tak ja si vezmu ten posledni teda dik


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.