Notebook okolo 10000,-

Ahoj, chtěl bych Vás poprosit o vypsání několika ntb v okolo této ceny. Bude sloužit hlavně na internet a běžnou kancelářskou práci, žádný hry a tak podobně. A pokud by bylo možno tak by neuškodil ten typ s trochu lepší integrovanou webkou :)
Díky za vaše návrhy

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Na kancelářskou práci se obvykle hodí větší úhlopříčka... Kolik? Nebo tím myslíš spíš školu?
Také výdrž na baterky je podstatný parametr.. Bez toho se nerozhodnu jestli C-50 nebo E350...

Obrázek uživatele Krejzyna

Tak do školy to není je to pro známý v letech, který to budou mít opravdu na internet a sem tam možná na nějakej texťák :) Takže stačí když tohle a podobný aplikace pojedou relativně svižně a je to :) s tou baterkou si nejsem jist :) ale počítámn že to budou mít povětšinu času doma :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98828 se jeví jako ideální kandidát - co největší display (plus zvýšit DPI) v dané ceně..

Obrázek uživatele Krejzyna

Díky moc :) podle mě by mohl stačit, ale znáš to nemohl by si něco v podobný cenový kategorii najít v normal noteboocích ? :) tím myslim 15 palců atp. :) může být i za 11k :) . Oni chtěj jen nějáký vybrat a pak se mezi nima rozhodnou tak klidně dej více kandidátů :) ať si z toho vyberou :), ale jinak moc díky za tvou snahu

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98753 totéž ve větším kabátku s větší baterkou a diskem..

Obrázek uživatele Krejzyna

Díky moc :) to bude stačit :) ještě abych dodal svůj nápad co říkáš na tenhle :) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=98732

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

MSi, vysoký výkon, nízká cena, nízká kvalita..
Jinak jedná se o ještě docela raritní (v ČR) E-450, vyšší takty, vyšší výkon, bohužel v ČR vyšší cena.. Kdyby to byl ASUS za stejnou cenu, jasná volba, ale víceméně je to zrovna pro tvoje účely docela jedno..


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.