notebook kolem 15 000

koukám se po nějakém notebooku do 15 000.. měl by sloužit na práci (škola) a na hry.. World of Warcraft,Call of Duty 4 a 6 a Metin2.. a popřípadě nejaké auta.. líbí se mi tento http://eshop.dlnk.cz/main.aspx?CLS=PRODUCT&PRO_ID=323546

k cenně v tomto obchodě http://eshop.dlnk.cz/main.aspx?cls=struct&prod_coll=3&pix_sort=E005 do 15 000 bez DPH
a jinde do 15 000 s DPH

díky za rady

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nevím, jestli se vyplatí na denodenní tahání kupovat Acer, zrovna moc toho nevydrží.. logicky za nižší cenu ale nabízí lepší HW právě kvůli nižší kvalitě... tenhle má zrovna docela slušný HW na tu cenovku.. ale kdyby jsi si našel něco s HD5650 grafikou, nelitoval by jsi.. i za cenu slabšího procesoru, který tě rozhodně nebude nikde brzdit.. tenhle procesor stejně nikdy nevyužiješ.. pro hry je brzdou grafika, v NTB to tak bude vždy..
jinak asi bych moc nečekal CoD6 na nejvyšší detaily....

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

díky..s COD6 nepočítám nejvyšší detaily.. spíš takovej střed... .díky za rady

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

a mohl by jsi mi z toho obchodu http://eshop.dlnk.cz/main.aspx....._sort=E005 nějaký doporučit? (nechci značku HP) dík

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nemohl, blbě se tam hledá.. ale zkus si vybrat kandidáty a vybereme z nich ten lepší...
rozhodně bych se nebál NTB jako HP, ASUS, Dell, Sony, Toshiba... patří k tomu nejlepšímu, narozídl od Aceru a MSi..

Obrázek uživatele Malignus

No, zrovna herní NTB od MSI jsou docela vychvalovaný... :-)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

bratr má Acer a jestli s ním žádné problémy neměl..a HP mozna má dobre NTB, ale mam od nich PC (a zaruka s ím že do 2 dne přijedou a opraví závadu) no a zacalo se mi objevovat BSOD kdyz jsem tam volali tak prej že přijedou a po 2 dnes se ozvali že prej na toto se záruka nevstahuje.....
no z toho DLNK.cz se mi zamlouval tento http://eshop.dlnk.cz/main.aspx....._ID=323546

a z CZC.cz http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=84763 ale vadí mi že je v červené barvě...

jak řikám nemusí to být nutne z toho eshopu: eshop.dlnk.cz , ale jinde se musím vlest do 15 000 s DPH

Obrázek uživatele jirkab

nevím jak je to u ATI HD5650 ale mám info že v hodně notebookách se postupně odletuje grafický čip. V Polsku se na opravu čeká i 2 měsíce než ji znovu přiletují a není jistota, že se to opět nestane.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak NTB od MSi jsou u mě šunty... měl jsem v ruce herní NTB za 25K s HD5870mobility a Core i5 460M a, ehm.. křáp jeden, vrzal, topil, nebyl mu ani měsc a už začal praskat na pantících.. pak jednou spadnul z metru a byl s nim amen.. ještě že nebyl můj..
o odletování čipů jsem neslyšel tedy, ale moc bych tu neházel špínu na ATi, když nVidia už roky vesele prodává vadné čipy a drtivá většina vybraných modelů prostě odchází a zákazník v čr má prostě smůlu.. radši risknu odletovávající se ATi o které jsem neslyšel, než nVidii, kde kvuli tomu podali v US několik žalob a nVidia vyměňovala NTB kus za kus (bohužel jen v US atd)

na žádných eshopech hledat nic nebudu, kor když tenhle se načítá hodiny... je to tvůj NTB, najdi si a koukneme se jim na zoubek..
ten Acer už je výkonem jinde, ale je to prostě Acer... s tím musíš počítat.. za to co má v sobě bych mu ale odpustil i tu červenou barvu...

Obrázek uživatele jirkab

nepsal jsem že ATi, odletování se týkalo konkrétně Nvidie, kolega z Polska dělal přímo v servisu a popisoval mi přesně jak se to opravovalo a že těch notebooků tam měli hromadu s čekací lhůtou 2 měsíce.
Oprava probíhala demontováním notebooku až na holou desku, pak ji celou nahřáli na nějakou teplotu aby se nekroutila, v místě grafického čipu se na krátkou dobu přivedl ještě víc horký vzduch a odletoval se čip, pak se dělala nějaká manipulace s cínem a poté se čip opět horkým vzduchem letoval zpět na desku. Ruční práce a né vždy se oprava zadařila (poškozený čip), nejvíce takto opravovaných notebooků bylo s nějakým lesklým povrchem a kresbou na klávesnici, nepamatuji si značku možná HP. Jako nejhorší značku na notebooky mi sdělil že Acer, takže toť zkušenosti z Polska. Věřte že notebooků tam prodají víc než u nás.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

tak ano.. přesně tak se opravují ty shořelé nVidie :)) a to se týkalo všech značek s touto grafikou, protože grafický čip nedělá výrobce NTB, ten dělá jen šasi a chlazení a základní desku, zbytek nakupuje od výrobců jako Intel, AMD, nVidia, WD, Seagate, Kingston....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.