notebook k narozeninám (*VYŘEŠENO*)

Prosím poraďte. Chci koupit dceři noťase,moc se v tom nevyznám,a hlavně bych potřebovala poradit s grafikou a výkonem.Cenově by se měl pohybovat okolo 15 tis.,měl by zvládnout úpravu fotek a videa, hry sims3 a singels2, filmy a měl by být vybaven wifi, bluetooth, čtečkou karet, webkou. U web. kamery prodejci uvádějí někde rozlišení 1,3 Mpx a jinde 0,3 Mpx. Líbí se mi ASUS K50AF-SX025V http://www.alza.cz/asus-k50af-sx025v-d163947.htm Myslíte že je to dobrá volba?

EDIT by TOBiAS: oprava linku

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

ten se mi líbí taky, taky bych ti ho doporučil, myslím, že máme vybráno :))

Obrázek uživatele evikmiluna12

Našla jsem ještě model http://www.asus.as/asus-k50af-sx025v-156-m320-4g-500g5-dvdrw-hd5145-wifi... , tak tenhle jen nemá bluetooth. Ale zas by se dal dokoupit, je v nabídce níže uveden, a ještě by se dal slušný peníz ušetřit :-). A jestě nevím, zda bude notebook možné hned používat, nebo jestli bude potřeba nějaké ovladače instalovat. A jak se postupuje při obnově systému,zda budu muset vytvořit disk pro obnovu.

Obrázek uživatele petapl

na vše vás pc navede :)) první zapnutí trvá tak 1 hodinu ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

nějak nechápu, co na něm kvuli tomu BT stojí o 2K více :)) jinak je stejný, takže je to na tobě.. každopádně te BT dongle ti bude blokovat USB, s tím počítej..

Obrázek uživatele evikmiluna12

tak s tím se počítá i u toho dražšího, zítra jdu objednávat SX013. DÍKY :-) :???:

Obrázek uživatele petapl

není zač lock. :???: