notebook

Zdravím,

vím,že je tu těch příspěvků hodně,ale nějak pořád nevím,moc se v tom nevyznám. Mám v plánu koupit notebook velikosti max. 13" a cena by neměla moc přesáhnout 12tis.

Bude sloužit na internet, běžné kancelářské práce, prohlížení fotek, poslech mp3 s připojením sluchátek,případně vnějších repro a sem tam filmy. Na hry ani úpravu fotek nebude,od toho mám stolní pc.

Jde mi o přenositelnost, doma mám 15,4" a nechce se mi s tím pořád tahat,takže čím lehčí,tím lepší a hlavně výdrž baterie.

díky moc za případné návrhy

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[42072] notebook

tak zde bych asi investoval víc na nějaký slabší ale životnější kousek.. třeba Acer Aspire One který vydržýí 8 hodin.. i když bych to raději viděl na ASUS :)

co se týče výkonu, Atom postačí, myslím že tak 10" příčka bude na toto ideální, i když těch 13366x768 je opravdu znát, ale stále bych volil něco s Atomem a silnější baterkou..

v NTB se ale mnohem lépe orientuje TheAluminium, tak na něj vyčkej.. bohužel nedispunuje přílišným množstvím času :(

jak říkám, viděl bych to na nějaký ASUS s Atomem (víc je asi zbytečné) a stačí abrouzdat nabídkou CZC a držet se ceny a požadované výdrže a každý ten ASUS bude dobrý kus :)

Obrázek uživatele mp
[42073] notebook

tak jo,díky...aspoň nějaká představa co hledat :-)

Obrázek uživatele TheALuminium
[42074] notebook

http://pctuning.tyden.cz/hardware/notebooky-pda/15846-hp-compaq-mini-311... přečtěte si tuto recenzi, mohl by se vám líbit.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.