Notebook 25 000,-

Zdravím,
uvažuju o koupi notebooku a mám zatím vybranej http://www.alza.cz/hp-pavilion-dv5-1160ec-d101845.htm
nechci ale nic uspěchat a tak vás prosím jestli by jste mi mohli poradit, kterej notebook koupit.
Měl bych ho jako plnou náhradu stolního PC, které používám téměř na vše od hraní her po brouzdání na internetu ale ani grafika mi není cizí. Moje Podmínka je však 25 tisíc s OS Vista nebo 23 tisíc bez OS. Předem díky.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

S tímto HP bych neměl jediný problém, dobrá grafika, dobrej procík, velej disk i ramky, kvalitní šasi, výkonná baterka.. lepší kus aby pohledal :wink:

Obrázek uživatele mirasmira

Já sem se svým výběrem taky potěšen i myslím výborný poměr cena/výkon. Ale stejně se ptám jetlsi někdo neví o lepším. Ale díky za příspěvek

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

možná bych se podíval do dílny ASUSu, ale tam bude cena za stejný výkon malinko vyšší, ale za cenu lepší kvality..

Obrázek uživatele mirasmira

U asusu lepší kvalita?Co já sem zatím slyšel tak asus že je poruchový nevíte o nějakém konkrétním model co byjste mi doporučil?

Obrázek uživatele tatik

Nechci odbočovat od tématu, stejně tak obhajovat ASUS (který mám). Zatím jsem měl štěstí na VT. Jen foťák mi selhal v nejméně vhodný okamžik. :mad: A to podotýkám, že se s věcmi nijak nepářu. Přece je tu VT od toho, aby mi sloužila. Vše je spíše o štěstí. To, že si koupíte HP, neznamená, že se nepokazí, samozřejmě to platí i o ASUSu.

Obrázek uživatele mirasmira

Díky a podíval sem se do dílen Asusu a zaujal mě noteook ze série N a to konkrétně N50VN. http://www.asus.as/inshop/katalog/NB-N50VN-AS046C.html
třeba zde je.Vím říkal sem do 25.- ale možná bych si i přidal.Co na něj říkáte?

Obrázek uživatele tatik

Osobně se nákupního poradenství moc neúčastním. V tomto případě si myslím, že nejsem schopen zcela objektivně poradit a to ze dvou důvodů
1. nehraji hry, dnes si jednou za čas dám settlera 2, dříve jsem hrával ještě warcrafta
2. domnívám se, že na PC se dá podat lepší výkon ve hře než na notebooku.

Obrázek uživatele Honza

Zdravim,
ten Asus vypadá pěkne je jen otazka, zda plně využijete jeho možnosti jako jsou blu-ray a 500 Gb disk, pro mě zatím i do blízké budoucnosti nepoužitelné... Jinak je pravdou,že Asusy jsou trošku poruchovější...

Obrázek uživatele mirasmira

Taky jsem již požadavky přehodnotil vyhlédl jsem si typ s 250GB HDD a místo blue ray klasickou vypalovačku a jsem na 22500 i s poštovným.A nemáte zkušenosti se vstřícností asusu ohledně reklamací?

Obrázek uživatele TheALuminium

Dobrý den, moc jsem toto téma ani nečetl, ale jen bych chtěl zareagovat na název příspěvku, jelikož jsem v poslední době trochu brouzdal internetem, tak zde hodím svůj výsledek hledání. Můj výběr do 25 000,- Kč by byl takovýto - http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58614 a proč právě tento? Značku ASUS mám rád a tyto dražší verze notebooků jsou stavěny dost kvalitně i dokonce co se týče šasi. Výkon mi přijde opravdu dost slušný a hlavně nádherný design, na kterém si potrpím. Pokud mám mít přenosný počítač, tak chci aby nějak vypadal, aby mi vyhovoval a aby něco zvládal. Tento kousek mi přijde právě takový. Nakonec bych dodal, že 15,4" NTB už bych si nekoupil po zkušenosti, protože přijde mi zbytečně velký. Ta 13" je akorát a stále se na ní dost dobře píše, což se zas nedá říct třeba u těch 9" ASUS EEE. Poslední nevýhoda tohoto krásného NTB :-) je, že zatím na něj nejsou XP drivery, jde o to jak moc to vadí :???:

Obrázek uživatele Jiří Moos

Tak ten je hodně dobrej! Myslím Mirku, že tím dostáváš dalšího brouka do hlavy, protože do tohohle bych teda šel nekompromisně. Je malinkej, přitom super výkon a ještě výborně vypadá. TheAl zas nezklamal :))

Obrázek uživatele tulas

ja doporucuji lenovo 3000n500 cena /vykon 12.500kc nebo acer aspire8930g cena asi 26.000kc


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.