Notebook

Dobrý den, hodlám si kupovat notebook a mám vybrané dva poradili by ste mi jestli jsou za tu cenu dobré a který je lepší? nebo zda li se dá koupit nějáký lepší za stejnou cenu?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=51400
http://www.czechcomputer.cz/product_doc-337FC4B2C6A5CCFEC125743500627C6C...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[19461] Notebook

zdravim, bejt tebou, šel bych do toho MSI, záleží ale na účelu používání, ten druhej je na hry o něco slabší, ale zas bude mít jiný přednosti, ale má i pomalou síťovku..

Obrázek uživatele HonzaMach
[19462] Notebook

Spíše bych to chtěl na hry, ale předpokládal jsem že na hry bude více ten druhý jelikož má Radeon HD 3650 a 3GB ram.

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[19463] Notebook

to já právě předpokládám ten MSI, ten má mnohem lepšíé grafiku, HD 3650 je hoodně slabá, NTB grafiky sou slapší než HW a já měl HW 3650 s 256MB pamětí a nespustil sem na tom ani Pro Street, teda spustil, ale asi 1FPS, a to je i na mě moc.. rozhodně tu MSI, jesi na hry, 3GB paměti je zbytečně moc...

Obrázek uživatele TheALuminium
[19464] Notebook

Pár věcí bych si dovolil říci ... pokud si chcete pořídit notebook, tak v dnešní době je dobrá koukat spíše po kvalitě a značce a až na dalším místě po ceně. Takže jako dobré značky bych uvedl HP (i když s tímto výrobcem jsou občas trochu problémy s přeinstalováním na Win XP) ... dále pak IBM Lenovo jsou doporučovaný, ale já IBM prostě rád nemám, dále pak jsou skvělý ASUS, který bohužel poslední dobou nějakou "chřadnou" ale furt nejsou špatné, dále pak jsou tu MSI ... skvělá firma, ale bohužel většina výroby k nám jde z Číny, kde to kontrolují "růčo" narychlo, samotnou výrobu jsem viděl, ale bohužel u těchto notebooků je hodně velká reklamovatelnost. Jinak jsou výkonné a za dobrou cenu. A především co bych nedoporučil je značka ACER, vždycky byl problémový a nekvalitní. Jediný co má dobrý je reklama, kterou má asi nejlepší. K ostatním se vyjádřit bohužel nemůžu, protože je neznám. Tak podle toho bych vybíral notebooky, samozřejmě pak také podle CPU, dneska asi nejlepší od Intelu nejvyšší řady, grafiky asi spíš od ATI, protože mají DX 10.1 ... jenže s tím jsou teď taky dohady, protože ze všeho tuto podporu shazují, kvůli úplatkům od nVidie, takže tento výběr nechám na Vás ... a nakonec je dobré si vybrat správnou velikost notebooku ... nejprodávanější jsou 15" ... ale podle mě 17" jsou mnohem lepší, protože za stejnou cenu jako u 15" tam navíc najdete větší disky atd. ...

Obrázek uživatele HonzaMach
[19465] Notebook

Takže pišete že s MSI jsou teda větší problémy než u konkurence, a ohledně těch grafických karet slyšel jsem že v notebookach jsou výkonější od nvidie než od ATI, je to vleký rozdíl? A díval jsem se po nějákých notebookách od MSI které by měli GeForce 8700M SLI nebo 8600 SLI a žádný jsem nenašel je to tím že Microstar grafiky ve SLI nedělá? Neporadili by ste mi teda nějáký dobrý notebook se SLI za dobrou cenu?

Obrázek uživatele TheALuminium
[19466] Notebook

Zkuste jich pár nabídnout a pokud to nebude dle mého gusta tak Vám zkusím vybrat jiný :???:

Obrázek uživatele TheALuminium
[19468] Notebook

Ten Fujitsu vypadá asi nejlépe, ale osobně bych bral toho ASUSe.

Obrázek uživatele HonzaMach
[19469] Notebook

No ale zase ten Fujitsu má jenom 8600M GS a ty ostatní mají GT a ten rozdíl mezi kartami je vcelku velký tak nevím.
EDIT: právě teď jsem našel jeden VBI http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140081000000GLB co na něj říkáte Vy?

Obrázek uživatele TheALuminium
[19470] Notebook

Vypadá pěkně, ale značku vůbec neznám ... no ty grafiky se liší o 2000 bodů v 3Dmarku 05 ...

Obrázek uživatele HonzaMach
[19471] Notebook

Podíval jsem se na nějáký který ma GeForce 8700M GT http://www.chg.cz/notebook-toshiba-satellite-x200-25g-s10002IMKL-i32584.... a chtěl bych poradit je to dobrý notebook za tu cenu nebo se dá najít neco lepšiho? A co znčka Toshiba je to kvalitní výrobce?

Obrázek uživatele TheALuminium
[19472] Notebook

Ta konfigurace vypadá až moc dobře :)) ... ale s Toshibou bohužel zkušenosti nemám.


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.