netbook do 10000

Dobrý den,
rád bych si nechal doporučit (poměr cena/výkon) notebook/netbook do 10 000 Kč. V této cenové kategorii to asi nebudou žádné bomby ale potřeboval bych ho na běžnou domácí činnost.... internet, office, filmy. Obrazovka max. 14", disk 64 nebo 500 GB (možná i obě varianty), ram 4GB. Procesor nemusí zrovna zvládat každodenní renderování videa ale bych bych rád aby bezproblémově zvládal multitasking a nesekal se při běžné činnosti ....nevím zda je lepší Atom, Celeron, Pentium a jejich podnázvy :-)

Moc díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

no jako za 10K bohužel žádné zázraky... :( Chceš určitě Core i3, jinak z toho umřeš. A určitě radši 64GB eMMC než 500GB HDD ze stejného důvodu.
Bohužel, do 10K jenom Pentia, což je nejmenší zlo.
https://www.alza.cz/acer-aspire-es13?dq=4673008
Když ale vidím, jak to vypadá, radši bych si připlatil na krapet výkonnější, větší a podstatně normálně vypadající notebook
https://www.alza.cz/acer-swift-1-obsidian-black-d4655383.htm

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

Díky
Nejspíš půjdu do té druhé varianty... opravdu vypadá lépe. Původně jsem se chtěl aceru vyhnout (dřívější špatné zkušenosti s plastovým tělem cca 8 let zpět) byla by nějaká jiná varianta u jiné značky (se stejnými parametry)?

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Ahoj,

hele, jednak na trhu nic srovnatelného není a druhak za 10 tisíc nemůžeš čekat zázrak od žádné jiné značky - je to prašť jako uhoď. :)

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

:-D jj Díky


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.