Nákup reproduktorové sestavy 5.1

Zdravim ... mam tu jisté nákupní dilema. Vybíram si Reproduktory (zlatá střední cesta) do +/- 4000 kč pro PC ... tak dlouho jsem hledal (2 týdny) až sem to zúžil na pár vyvolených ... nejdříve to byly - Genius Home Theatre 6000W 5.1 200RMS, RedStar RS-501, Logitech G51 150W RMS a Creative Gigaworks ProGamers G500 -310 RMS THX... No nejdříve jsem měl spadeno na legendární Genius, ale měl pár nepříjemných nevýhod-nepamatoval si nastavení zvuku, nevyvážené basy a prý častá reklamace , tak jsem je zavrhl ... pak jsem měl spadeno na Red Star ale od lidí z mironetu jsem se dozvěděl že jsou tak poruchový že už je ani nechtěli prodávat a jen ztěží bych prý je někde sehnal a ještě ktomu bez poruchy, tak jsem je s hrůzou zavrhl taky :-( ... a do finále se dostaly Logitech a Creative ... 2ze4 obchodů mi doporučují Logitech G51 a 2ze4 zase creative ... na Logitech jsem recenzi nenašel a v recenzích na Creative je dost vychvalují (vyvážené a výrazné basy a výšky, pěkný design a hlavně certifikát THX, téměř neporuchové) ... tak jestli byste mi mohli pomoct , já už fakt nevím :-( (jednalo by se především o PC hry, pak o filmy a sem tam nějaká písnička při projíždění internetu)

děkuji

P.S. Ani jsem netušil že vybrat si repro je taková dřina :-D ... doteť mam ENCORE P-160-3D a jsou vynikající ale nedají se už opravit :-( tak scháním prostorové

Obrázek uživatele TheALuminium

Jo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55646 tyhle jsou fakt bomba :???: mám starý kousky doma řadu 5000 a stěžovat si nemůžu. Poradil jsem je i pár lidem okolo a rozhodně poruchový nebyly, takže já se přikláním k Genius. Creativy jsem nikdy neměl rád, protože s nimi většinou problémy byly, ale je to jen otázka praxe a kousku.

Obrázek uživatele Grind3r

No a je v těhle dvou repro sestavách nějaký znatelný rozdíl ? ... po přečtení komentářů na czechcomputer.cz u těhle geniusů a creative se mi zdálo že se mluví o jedněch a těch samých ... tak sem si říkal že když jsou skoro samé a Creativy dokonce lepší v parametrech a v takových těch blbůstkách jako je pamatování nastavení a certifikátu, no akdyž už nejsou cenově zas tak tak daleko tak bych si radči připlatil, nicméně zastávám toho názoru že čím dražší tím lepší (snad jen ty od SONY jsou opravdu předražený) tak se mi zdají lepší opravdu ty Creativy. Je nějaká možnost u každé z těch sestav Genius a Creative že bych nějak výrazně litoval koupě ?

Obrázek uživatele TheALuminium

To nejspíš ne, nevím tedy jaký pamatování tím Creative myslí. Pokud jde o hlasitost :)) tak tu si můžete nastavit i u těch Genius a bude si to pamatovat. Nějaký vychytávky jako DTS a tak, sice jsou dobré, ale když to má většina dnešních dobrých programů na přehrávání DVD, tak mi to i přijde zbytečné, toť můj názor :???:

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

dopr** Ali, ty sou bomba, škoda že mam starčí 5000 HF :( ty ti teda závidim.. ale maj jen o 50W víc, tak to neni tak zlý:D ale vypadaj fakt pěkně, hlavně ten woofer..

Obrázek uživatele Grind3r

vypadaj fakt slušně , stejňak ale pořád nevím ... jo určitě sou vychytaný, navíc jsou to proslulý HT ale stejňak mi připadaj jako kdyby si je kupoval jako domácí kino a ne do PC koutku 3x3 metry ale zasy taky mít pod nohama 130W hajzlíka neni taky nic extra ... no chtěl jsem si je porovnat na youtube ale neni nikdo normální aby je pouštěl na normální hlasitost ... ty Geniusy hrajou slibně to bezdebat ale chtěl bych právě slyšet i ty Creativy n anebo si přečíst srovnávací test těchto dvou reprosoustav ale kde nic tu nic ... jen porovnání SW-HT 5000 a Creative PG G500 ale nevim jestli je to fér srovnávat ty to dvě sestavy. .. myslel jsem že ty Geniusy jsou starší. to je konec :-( , vybrat si repro je fakt noční můra a to sem si představoval že na který ukážu to budou ty pravý :D

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

chceš něco slyšet? jediný dřeváky dělá Genius a jediná kvalita, to ej dřevák, ti řikám, můžeš si koupit jakokoliv ale tydle dřeváky jem daj nabudku, dřevo je dřevo, taky ale stojej o to víc.. ale neni to zlá koupě..

Obrázek uživatele Grind3r

ale já se dočítam že subwoofer u těch creativů je dřevěný a satelity jsou z tvrdého plastu ... no ale jedno je jisté ať už Geniusy nebo Creativy , myslim že rozdíl oproti mejm ENCORE P-160-3D bude znatelný , ikdyž kdyby nezačali chaptět tak bych si je klidně ještě nacham , ale už se nemůžu dočkat prostorovýho zvuku :))

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, já přešel z 2.1 Kynio 4W na 5.1 Genuis 5000 150W :D i kydž "zastudenaů pískaj některý polohy Volume potenciometru, tak mi to vubec nevadí:D ale to zezačátku, teď nějak přestaly.. takže pohodička, nemams i na co stěžovat, to jen sousedi :D

Obrázek uživatele Grind3r

jj tak ty já slyšel u kamaráda, pokud pominu ten silnej brum v subwooferu tak hrajou bezvadně, už je sice reklamoval 2x, ale tak já to mam do toho krámu ,kde si je budu brát , asi 5 minut autem tak ta reklamace by mi ani tak nevadila, teda jako vadilo by mě to ale nebylo by to tak strašný n ... ale já stejňak asi pudu do těch Creative ... sousedy mam sice daleko ode mě, tak to snad neuslyšej ... no nicméně děkuji za názory ... vždycky je tu možnost že je můžu prodat a koupit si ty Geniuse :-)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

mno, neni to tak moc pravda, oni du docela na dračku, jen tady v Písku se do prodejny Topcomputers muselo 12 doobědnat, do školní učebny se koupily 2, já si jkoupil jedny, kámoš ej dostal od ségry k narozkám,d ruhej si je taky koupil a rozjela se mánie, že se všech 10 na prodejně prodalo a muselo se 12 přiobědnat :D ale to byly 5000, tydle 6000 bych bral všema 20ti, a nevadí mi, že maj "jen" 200W a ne 320 a že nemaj THX, přitom hrajou prakticky stejně, sou celodřevěný v nádherný barvě a designu, i když ty Creativy za 7200 sou taky boží a 505W, to je cool, ale na ty bych neměl :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.