možný upgrade grafiky

zdravim, jen by mě zajímalo, jaká grafika by ideálně sedla k téhle sestavě

MSI p67a gd65
intel i5 2500k
kingston 2x2GB 1333MHz
550W fortron black power
OS W7

už 3. rokem jedu na HD5850 a už občas musim snížit detaily, né teda moc, ale už je to znát. Ještě počkám jak mi pojede Battlefield 4 a pak bych se rozhodl jestli koupit nebo ne. Navíc před 14 dny jsem si pořídil monitor asus VE228DR.

Chtěl bych do toho investovat tak max 5000,- +- nějaký to kilčo když se to vyplatí. Co se týká rozbroje amd vs amd, tak mi to je vcelku jedno, ale přikláním se víc k amd.

Díky za info ;)

Obrázek uživatele kiko261

Takže zostava je naozaj dobrá, aktuálna a hlavne ako vidno aj pripravená na upgrade - k tejto zostave sa už hodí niečo fakt silnejšie zo strany GPU uvádzaš +- 5000kč tak som trochu hľadal a našiel som super grafiku za super cenu http://www.amd4u.com/radeonrewards/ (mimochodom tiež som viac amdčkar) :-)
-Na tejto karte rozbeháš zaručene všetko na ultra bez problémov teda možno by ti vedelo metro last night s ultra nastaveniami robyť malý cirkus ale to na skoro každej "cenovo dostupnej" karte...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Sapphire HD7870 OC 2 GB.... :-)
Jak říká kiko, máme na ní ozkoušeno i Metro 2033 (bez LL), a při FHD jen občas dropnou FPS pod 30, konkrétně při scénách, kde je hodně dynamického volumetrického světla a kouře, případně tesselace. Jinak hladký, jako dětská prdelka.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel

jo já si to myslel že mi doporučíte tuhle :D no s metrem jsem neměl problémy ani s touhle grafikou s rozlišením 1440x900, jel jsem high/very high/ultra mixem + fxaa ALE s dx10, s 11 jsem měl problémy už v těch místech kde lítal jakejsi prach na světle. Tak díky :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

No ono nevím, co všechno si představuješ, ta grafika je "jen" 2 a něcokrát výkonnější, nikoliv třeba 20x, jak to bývalo mezigeneračně před 20 lety. :D Takže tahle, DX11, 1920x1080 (už jen rozlišení zvyšuje náročnost scény o 80%), 99% hladce. :-)

Obrázek uživatele kolomlyn

V pohodě :) já nejedu na max detaily, zas takovej fanatik nejsem :D povypínám co nepotřebuju :) každopádně novou grafiku by to asi chtělo po třech letech... kdyby byla nějaká bazarová do 5500,- třeba taková GTX 760 Gaming, to by byla přeci jen lepší volba což? :)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

Tak na téhle grafice celkem dlouho nebudeš potřebovat vypínat. :wink:

Jak proti čemu. Ona není o moc napřed proti OC edici 7870... Navíc, AMD je do budoucna dle mého úsudku výhodnější - obě konzole totiž nyní budou mít ~HD7850, a to na nějakých pár let.. Optimalizace her tudíž budou spíše pro Radeony, a procesory AMD FX.

Obrázek uživatele kolomlyn

ok ,tak díky za info, ještě uvidim jak mi poběží ten BF4 a pak teprve se rozhodnu, kdyby to šlo v pohodě, nechám to a počkám až na gta 5 :D


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.