Kvalita MSI

dobry den chci se zeptat ohledne kvality MSI mam na nej zalusk konkretne na tenhle http://www.alza.cz/msi-gt780-299cs-d259538.htm chci se zeptat na kvalitu atd.. pomer-cena-vykon je super ma vse co bych si v hernim ntb predstavoval mam tu este jednoho konkurenta http://www.alza.cz/asus-g74sx-tz195v-d258784.htm je velice skaredy a dokonce bych se ho stydel nekde vytahnout 8-) takze ho zavrhuji dekuji za odpoved

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[65979] Kvalita MSI

MSi se mě poslední 3 roky snaží přesvědčit, že jeho kvalita se vrátila tam, kde byla před 10 lety. Nepřesvědčil mě a asi nepřesvědčí. Stále je to mizérie. Měkké vrzací plasty, podceněné chlazení.. Příjemná cena a vysoký výkon, to je v čem MSi exceluje. Ale za cenu velmi brzké nespokojenosti nebo reklamace..
Výkonem je hezký, ale jinak je to svítící diskotéka pro malý děti, nic víc. Je absolutně nevkusný.. Navíc tenhle model jen s jinou grafikou jsem měl v ruce. Stroj za 25K, který vrže, přehřívá se a po jednom lehkém pádu se zreformuje jak kostka másla..

Navíc ten ASUS je ze série ROG, je to čistý a efektní/efektivní "dospělý" design s postatně lépe vyladěným chlazením.. U herních NTB bych jednoznačně volil ASUS ROG sérii, stůj co stůl. Cena vypadá docela příjemná na to, že má vlastně stejný HW... Myslim že tohle je jasné, ale nevím, za co by jsi se styděl. Pokud tví spolužáci jsou 14leté děti, tak to chápu, ale v jiných případech je ASUS opravdu decentní a dospělý, navíc je to hráčský etalon..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[65980] Kvalita MSI

jde taky o to ze na alze jediny ntb co maji gtx570M jsou prave jenom MSI ...

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[65981] Kvalita MSI

Čas začít nakupovat jinde... Jinak jendá se o GTX560, jak jsi ukázal..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[65982] Kvalita MSI

http://www.alza.cz/msi-gt780dx-438cs-d263725.htm tenhle si nakonec vezmu grafka je pro me dulezita

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[65983] Kvalita MSI

Mezi těma grafikama už tak extrémní rozdíl neni (nic co by odpvídalo o 4K vyšší ceně), přeju ti ale, aby jsi minimálně rok vydržel bez návštěvy tohoto fóra, nebo rovnou servisu :-)


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.