Jaký subnotebook ?

Dobrý den. Chtěl jsem se zeptat, ketrý ze subnotebooků (9" i 10") bych si měl vybrat, který z nich má nejlepší poměr cena/výkon. viděl bych ho tak do 10 000,- ale čím méně tím líp a může být klidně i 15" s podobnou cenou :-) poněvadž jsem se díval a za podobný ceny jako subnotebooky se prodávají i ty patnáctky no nic nechám to na vás, zkušenějších :D Díky za vaše odpovědi a návrhy :-)

Obrázek uživatele tatik

Zásadní otázka. K čemu má sloužit. Dále pak je to otázka názoru. Za sebe mohu říct, že bych si 9-ti nebo 10-ti" "notebooky" nekoupil. Ale jak jsem psal, je to věc názoru.

Obrázek uživatele Krejzyna

No vzhledem k jejich výkonu jn na filmy, či různé kancelářské aplikace a jestli máte jiný návrh na notebook (patnátku či jiný rozměr) za nízkou cenu tak sem s ním :-) bohužel nemám moc peněz a tyto booky jsou levné a splňují to základní co potřebuju samozřejmě kdybych měl 22 000 tak si koupim nějáký pořádný :-)

Obrázek uživatele tatik

Vždy záleží na tom, co chcete, aby notebook měl nebo uměl. Raději doporučuji chvíli počkat a přišetřit pár peněz. Z osobní zkušenosti
1. výdrž baterie minimálně 3 hodiny
2. chcete webkameru - hodí se.
3. co čtečka karet?
4. notebook by měl mít OS
5. na HW konfiguraci moc nehleďte. Pokud Vám stačí notebook na internet, Word, mail, filmy a pod., pak Vám stačí každý notebook, který si koupíte. Peníze naskakují podle další výbavy.

Osobně si myslím, že dnes se dá najít kompromis pro každého.

Obrázek uživatele tulas

muzu doporucit acer aspire one 3g a 150 cena kolem 12000kc nebo fujitsu siemens amilo mini ui 3520 cena 8500kc

Obrázek uživatele Honza

Máte s těmi výše uvedenými ntb zkušenosti? Nebo proč je doporučujete?


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.