instalace grafické karty

Prosím o kontakt na nějakou firmu apod., která doporučí a i nainstaluje grafickou kartu (na hry) dle parametrů mého PC. Díky

Obrázek uživatele Michal Čížek

Ahoj, vypiš komponenty tvého PC a Tobias ti určo vybere to nejlepší co můžeš mít. Pak si s naší pomocí kartu zvládneš nainstalovat sám.

Obrázek uživatele Jan Novotný

Intel G35 express chipset family, Intel core duo E8200 2,66 GHz, RAM 2 GB, W7 32bit, Lenovo L1951pwD(analog)

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

počítám, že na té základní desce (mohl bys ji popsat modelovým jménem a výrobcem dle faktury) je slot PCIe, takže se v grafice můžeme rozšoupnout.. jediným omezením pro nás bude zdroj (značka a výkon), který jsi taky nezmínil.. a také výkon zbytku PC, který není valný a také tvá investice.... viděl bych to na takovou bazarovou Sapphire HD4850 (případně Vapor-X), kterou do 2K určitě seženeš.. novou do tohohle asi nemá moc smysl dávat a rozhodně ne kartu nové generace, protože její možnosti asi nevyužiješ... i když Win7 tam máš.. to by pak nebyla od věci ani Sapphire HD5750 Vapor-X..

Obrázek uživatele Jan Novotný

PC mi sestavil známý, na nějž už nemám kontakt. Zbyla po něm příručka ASUS motherboard P5E-VM HDMI. Faktury nemám. Asi se do toho bude někdo muset podívat... díky

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

takže deska, i když je to hloupá volba, PCIe má.. otázka je zdroj - ale nemusíš být profesionál, aby jsi koukl na štítek na zdroji a opsal výrobce a výkon (sundat bočnici)..

Obrázek uživatele Jan Novotný

Tak je tam FSP, model 400-60GLN... A ty sloty PCI_1, EX1_2, EX1_1 a EX16

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk

jo, tak to pude :) platí co jsem psal...

Obrázek uživatele Jan Novotný

OK, díky!!


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.