Hotovka

Dobrý den , vím , že jsou hotovky peklo , ale hledám co nejlepší hotovku , zárukou 3 roky a herním zaměřením... Strop je 14k ...

http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/koupit/1603677/hal3000/hal3000...

Toto bylo navrhnuto , ale já si myslím , že se dají investovat peníze lépe ... Třeba takto :

http://www.mironet.cz/hal3000-platinum-8416-amd-fx4100-36ghz-6gb-ddr3-1t...

Opakuji , že se musí jednat o hotovku s herním zaměřením... Díky za pomoc

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[72420] Hotovka

Obojí je katastrofální z hlediska výkonu i ceny - drahé a s mizernou grafikou (ten Mironeťácký na tom není tak zle)... Za ty peníze se to dá udělat lépe - hlavně cokoliv je vždy lepší jak hotovka, teda kromě toho, že nedostaneš kompletní servis a diagnostiku musíš obvykle provést sám (a reklamovat danou komponentu)... Odměnou je ti ale nejen podstatně vyšší výkon, ale i vyšší kvalita komponent, protože do hotovek se používají velmi levné součástky. Navíc se tam téměř nic nedá upgradovat - vlastně se dovnitř nesmí ani zasahovat..

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[72421] Hotovka

Ano , všeho jsem si vědom , já osobně jsem raději po poskládání , ale člověk , který ten počítač bude kupovat prostě trvá na hotovce a konec diskuze ... Takže nějaké návrhy?

Obrázek uživatele danasos
[72422] Hotovka

Hotovka je samozvaný hnus.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[72423] Hotovka

tak si vyber komponenty sám a nech si to složit třeba na alfě. Připlatíš 890 kč, ale dostaneš 2 roky záruku. Je to stejná jak hotovka.

Obrázek uživatele sasha.cz
[72424] Hotovka

Pokuď budeš chtít, pomůžeme s výběrem komponent, na CZC ti to sestaví a otestují zdarma + dva roky záruka, koupi nějakého Halu opravdu nedoporučuji, jedná se o sestavy které sice vypadají nadupaně, ale staví to na těch největších šmejdech na kterých se šetřit nemá, hlavně pak jde o zdroj, základní desku atd....

Obrázek uživatele Tomáš Bohuněk
[72425] Hotovka

Já bojuji proti hotovkám, protože je to katastrofa a doslova zajíc v pytli se zlatou stuhou. Bojkotuji je a žádnou ti nedoporučím. Když mi ale nějaké ukážeš, řeknu ti, která je horší (ve zmíněném případě je to ta první).

A nebo to udělej, jak říkají kluci, vyjde to skoro nastejno, jen si připlatíš za to, že budeš mít "hotovku". Pokud ale chce "ten, co si to bude kupovat, jehož jméno nesmíme vyslovit" jít do tesca a koupit si tam bednu a zas odkráčet, přeji mu hodně štěstí.

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[72426] Hotovka

Ano , všechny tyto argumenty jsem mu již dávno vysolil , ale prostě to nejde jinak ...

Obrázek uživatele Anonymní uživatel
[72427] Hotovka

A když si to nechám složit třeba v czc a něco se pose** , tak budou muset diagnostikovat sami , nebo to tam prostě můžou poslat a nestarat se ?

Obrázek uživatele sasha.cz
[72428] Hotovka

Vůbec o nic se nestaráš, dávají záruku na celek, tudíž je PC zaplombované jako u hotových sestav....


Poslat nový komentář
Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.
CAPTCHA
Toto je spamová ochrana. Prosím věnujte ji plnou pozornost.